Jump to content
Guest REDPOWER

Нещо скърца

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Колеги онзи ден ударих една буца лед с предно дясно колело и от тогава нещо почна много да скърца като има неравности по пътя.Да ама започна да го прави и като въртя волана, а най се усеща като натискам спирачката.Дайте идея какво може да е това че ме притеснява много а и дразни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не знам какво скърцане имаш , но аз миналата седмица смених маншони ( вътрешен и външен ) единия се беще скъсал тотално , а другия явно нещо го е ръгнало :D при спиране имаше дращене и при движение също ;) много дразнещо , ходи вдигния и провери ;) А ако не е това , кажи какво е , че имам подобен проблем но с истинско скърцане ( като твърда гума , нещо такова ) но на старата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

провери си тампона на амортисьора :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Вчера минах нарочно през две дупки и секга да чукна на дърво го няма, можеби е бил тампона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Пичове оказа се , че това което скърца е тампона на носача-долния , та въпроса ми е може ли да се смени само той или се продава комплект с носача? Бате Омбре моля те дай компетентен отговор и евентуално колко ще ми струва това удоволствие?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Сменя се безгрижно :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

мене ми скърца по същия начин (дори и на место да я клатушкам) но само като застудее ... оказа се че ми замръзват нещо амортесьорите :( тампона ми е ок и така сяка зима си скрибуцам по 20-30 по студени дни :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...