Jump to content
Guest xedos_1983

Нотариус в Пловдив?

Recommended Posts

Guest xedos_1983

Ами колеги, то ги го пише, трябва ми нотариус за утре сутрин че пак ще трябва да се бърза. Става въпрос за оформяне на договор по покупко-продажба. Ако някой може да помогне да не се стиска :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обикновено ползвам до бившата гимназия"Д. Благоев" в сивата кооперация на 5-ти етаж, на входа има табела

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

от началото на пешеходният мост (юг) в посока щаба на Армията( пл. Съединение) по тази уличка в продължение на 100-на метра има поне 4 нотариусаУспех!

Редактирано от element

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря, колеги ;) Не се бях сетил за тия места. То аз май напоследък за нищо не се сещам ;) Треска ме тресе :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там където ти каза Майната отивай. Доста момичета са и не се чака. Правят ти и застрахователна стойност, ако нямаш.Нотариусът се казва Сергей Пройчев.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там където ти каза Майната отивай. Доста момичета са и не се чака. Правят ти и застрахователна стойност, ако нямаш.Нотариусът се казва Сергей Пройчев.Успех.

Там е истината! Невероятно отношение и професионализъм! Светкавична и добре свършена работа! Останах страшно доволен и знам че за в бъдеще само там ще ходя! Благодарности още веднъж на Майната и UniCorn ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...