Jump to content
Данчо

какво значи ИЕС двигател

Recommended Posts

здравейте, от скоро карам акорда ми и не съм запознат какво значи ИЕС.втек ми е ясно ,а иес има ли общо с това.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩТА.и благодаря Ви за хилядите отговори които сте дали до сега на мойат въпроси, но просто съм леко невеж на тема ДЖАПАН.но засега съм много доволен.очаквам някой да каже какво е втек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо като смукач ама не баш:bow: абе контролира ти празния ход щом започва с И=I->IdleНе е ли IAC= idle air control

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не, ИЕС е, аз за това питам кво значи шото въубще не съм в час.ква е идеята на тея букви, кво е по-специалното на двигателя и т.н.благодаря ти все пак за отговора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

iES сигурно се пише... i-то е че е injection ES е ниво на оборудване...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявай, но ако искаш нормален отговор задай въпроса по-подробно... каде си го видял този надпис? на латиница ли пише ИЕС итн.Иначе това го има на всички хонди ама е със Й :blink:ЙЕС!!! ЙЕС!!!! ЙЕС!!!! или на латиница: YES!!! YES!!! YES!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ниво на оборудване колега ,има EX, ES LX ..и така :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Това е ниво на оборудване колега ,има EX, ES LX ..и така :angel:

:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колкото го напред е една буква с азбуката толкова е по високо... DX е повече от CX, LS е повече от ES

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

А МОЯ акорд не е втек нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е 2,2 защото не си уто4нил то4но двигатея,би трябвало да е ...тук ве4е гадая за годината ..но преди 98-ма ...зна4и е едновалов 16V 150 коня F22..двигател,след 98-ма са 2,0l SOHC Vtec или 3,0

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колкото го напред е една буква с азбуката толкова е по високо... DX е повече от CX, LS е повече от ES

Не съм много сигурен в това колега,за6тото моята е ES и има пове4е екстри(по двигателя) от LS и е малко по-скъпа,но не знам то4но какви са разликите.В хонда също не можаха да ми дадат отговор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичките са стандартни нива на оборудване или trim levelDX обикновено най-бедното ниво на оборудванеLX luxury или луксозно изпълнение с повечко основни екстриEX executive демек най-високото ниво на оборудванеEX-L явно че има и по-високоSI - sport може да стои по-нагоре в класациите, но много ясно е с по-ниско ниво на оборудванеи т.н.всяка марка, за всеки модел има различни означения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...