Jump to content
Guest Calata

проблем с парното

Recommended Posts

Guest Calata

Колеги преди 2 дни си заредих климатика и го пробвах няколко пъти дали работи,сега дали от това или нещо друго незнам, но като пусна перката на парното да духа се чува силно боботене.Та мисълта ми е дали е възможно да ми е запушен филтъра и има ли нещо общо с климатика?А, и първа степен на парното изчезна?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да там намерих евентуално какъв е проблема с първа степен, но защо боботи перката немога да разбера.Също незнам къде е филтъра и как да сваля жабката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги ще ми дадете ли някаква идея, къде се намира филтъра за купето и как се сваля жабката при кончерто и др.А също ако някой знае защо започна боботенето на перката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги ще ми дадете ли някаква идея, къде се намира филтъра за купето и как се сваля жабката при кончерто и др.А също ако някой знае защо започна боботенето на перката?

Neznam kakav model ti e hondata na moita edvam i namerih filtara moita e civik 98 1.4 90k, ta filtara se namira pod jabkata, triabva da ia svalish mnogo e lesno dva ili 4 bolta sa zabravih veche no zad neia ima edno kapache otvariash go i filtara e tam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...