Dedovoto 7 #1 Публикувано 30 Март, 2008 колеги имам проблем с копчето за Цивик 4-та ген хе4 .. като натисна работи ... но е развален самият бутон от къде мога да си изрови4кам един такъв.. някой съфорумец ако може да помогне да свирка.. а съ6то така и врътката за топлото и студеното на парното е прецакана помогнете моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 30 Март, 2008 И тая тема не е за тука ама така си я написал че нестава ясно за Купува части / аксесоари ли си или за Сервизи и магазини. Ще помоля и теб и всички фенове да се съобразяват малко поне със хората които се грижат за реда във форума. Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #3 Отговорено 30 Март, 2008 моля модераторите да ме извинят... нов съм .. немога да поствам теми в аксесоари или по то4но в купува продава за това нека преместете я ... ако ли не да остане тука белким някой се присети 4е има такива коп4енца и врътки да драсне някой ред... извинявам се предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове