mit00 0 #1 Публикувано 29 Март, 2008 Honda Civic - sedan, 4 врати, производство 1997г. Двигател - 1600 кубика?Тръгнах да си търся автомобил (около 8-9 годишен). Бях се ориентирал за конкретни марки и модели, но единствениячитав на пръв поглед автомобил от цялата ми обиколка беше Honda Civic - sedan. Колата е на 11г. и това малко ме спира от покупката. Търся мнения и препоръки относно този модел на Honda. Има ли някакви особености на които трябва да се обърне внимание при по-подробен оглед на колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gearborn #2 Отговорено 29 Март, 2008 Като гледам, какво караш в момента ...Пробвай Сивика и някой Ситро от същата година и ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pen4o 0 #3 Отговорено 30 Март, 2008 ми има, като на всяка една кола когато ще купуваш. виж това а има и доста други теми прочети и ще намериш отговорът който те интерресува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове