ManiaK 390 #1 Публикувано 29 Март, 2008 От известно време ми се случва нещо странно..... педала на съединителя ми потъва от време на време..... , а като го припомя няколко пъти и се оправя Не мога да обясня точно кога го прави защото ми се е случвало и сутрин като се кача в колата и той да е потънал, но ми се е случвало и на светофар като спра и ойт....! На някой случва ло ли ми се е така и знаете ли какъв може да е проблема ( то най-вероятно помпата ама ...... коя че те май са две!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hooligan_sk 0 #2 Отговорено 29 Март, 2008 Горната помпичка или цилиндърчето долу, на мен ми изтърва горната помпа, ремонтен комплект за 50лв реши проблема... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #3 Отговорено 29 Март, 2008 Горната помпичка или цилиндърчето долу, на мен ми изтърва горната помпа, ремонтен комплект за 50лв реши проблема...? и от къде си го купи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hooligan_sk 0 #4 Отговорено 29 Март, 2008 Горната помпичка или цилиндърчето долу, на мен ми изтърва горната помпа, ремонтен комплект за 50лв реши проблема...? и от къде си го купи ?Идея си нямам, не бях аз... ако искаш пиши на лс мога да ти дам координати на майстора който ми го направи... той сам си купува нещата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 29 Март, 2008 Ба...мааму......аз си мислех че този проблем е само при мен Благодаря на всички колеги за своевременните отговори.....заначи утре ще трябва да се поизцапам малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #6 Отговорено 29 Март, 2008 Ползвайте търсачката. Не случайно след като реших проблема се "похвалих" в темата за да може някой като има нужда и намери темата да прочете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #7 Отговорено 29 Март, 2008 Чукча писател, не читател Кара Хонда ама, несъвсем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове