hans 1 #1 Публикувано 28 Март, 2008 скоро ще сменям задни на акордеончето че са неакви шибани "делфинчета"- даите малко инфо за цени и варианти , ако някой е имал подобен проблем, предлагат ми токико за 130 лв бр . , как са като качество и добра ли е цената, благодаря предварително на всички готини хондаджии.........абе май биричката ми е в повечко ама днес е петьк все пак..... бьзикам се ,ако някой може да помага, благодаря !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #2 Отговорено 28 Март, 2008 забрайх, 1,8 95 бензин ф 18а3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DRM #3 Отговорено 29 Март, 2008 И при мен си продължава този проблем - амортисьори. Показанията от стенда са добри, на колата не се държи стабилно на пътя или на мен не ми харесва. Сцеплението е от порядъка на 67-70 процента за предни и задни амортисьори.Колата е английски Сивик 1,6iLS- 1996година, на която са монтирани американски амортисьори Delko Shassis.За тях прочетох в руски сайт, че са много добри, но за магистрали.Има ли подобна кола като моята и какви са отзивите за тези амортисьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове