Jump to content
Guest Tino

Регулатор...

Recommended Posts

Guest Tino

Добре колеги , разбрах за проблема с регулатор-а на d15b2-kа на Сивик 5-та генерация , ще го сменя , стига да изпаднат пари ;) Но същия е и проблема с ев2-ката ми :unsure: Свивик 3-та генерация 1.3 71 коня карбуратор. Не знам може да си е типично за модела , но като дам газ до дупка ( понеже нямам оборотомер ) и също се чува леко бучене и след това захапва ( но понеже не мощен двигателя , няма такъв ряз като д15-ката ) , определено като дам на ниски обороти става така , или иначе е стрела , няма грешка :( И има един също проблем , не знам дали има нещо общо това също , като давам газ ( от спряло положение ) но малко газ и отпусна рязко съединителя и като че ли съм натиснал спирачка :P и след това не ускорява бързо а се колебае малко ;) има проблем с жилото на съединителя ( като отпускам съединителя плавно и трепери предницата ) но се съмнявам че там се крие проблема , кой знае :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

при мен придърпванет (треперенето) при старта беше от дистрибуторната капачка ... смених я и се успа при тръгването (е и жилото трябва да се оправи :ph34r: , има време и за него)но сега някакви други проблемчета, почна да гасне на сфетофарите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...