al bundee 0 #1 Публикувано 28 Март, 2008 Здравейте Колеги,Нещо почнах да пиша за проблеми през ден а колата я имам от 3 седмици.Някакъв малоумник през ноща ми е ударил предната броя и леко е изкривил предния ляв калник. Препоръчайте ми ми някой свестен сервиз и откъде да намеря нова броня или да оправям тази, мамка му.Машината е сивик 6 г 2000 г. 1.4 . Или вездесъщия Омбре оправя и ламарини?? Още не съм ходил при него но както е тръгнало ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #2 Отговорено 28 Март, 2008 (Редактирано) значи, можеш да си залепиш сам бронята. лесно е вземи си една малко по ситна мрежа свали си бронята и отватрешната страна си я залепи. 1во-нагряваш мрежичката и малко бронята, слагаш я с натискане и държиш малко докато поизтине. 2ро-зимаш пуялника естествено загрял и си изглаждаш бронята от страната на боята.до тогава докато ти хареса.Само прекитване и боядисване остават на ТЕНЕКЕДЖИЙТЕ. всичко това ако в случай че бронята ти не е сцепена адски много. и мен ми халосаха задната броня и така си я оправих.досега не е мръднала. даноо счм бил полезен.Успех Редактирано 28 Март, 2008 от GINDAHOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #3 Отговорено 28 Март, 2008 Ако си от София ти препоръчвам за бронята едни момчета в Красна Поляна на булевард Възкресение. Карта тукРаботят бързо и взимат тънко. На мен за изправяне на бронята ми взеха 20 лева и 30 лева за монтаж и демонтажА ламарините можеш да пробваш така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове