Jump to content
al bundee

счупена предна броня

Recommended Posts

Здравейте Колеги,Нещо почнах да пиша за проблеми през ден :ph34r: а колата я имам от 3 седмици.Някакъв малоумник през ноща ми е ударил предната броя и леко е изкривил предния ляв калник. Препоръчайте ми ми някой свестен сервиз и откъде да намеря нова броня или да оправям тази, мамка му.Машината е сивик 6 г 2000 г. 1.4 . Или вездесъщия Омбре оправя и ламарини?? Още не съм ходил при него но както е тръгнало ........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD
Отговорено (Редактирано)

значи, можеш да си залепиш сам бронята. лесно е!!! вземи си една малко по ситна мрежа свали си бронята и отватрешната страна си я залепи. 1во-нагряваш мрежичката и малко бронята, слагаш я с натискане и държиш малко докато поизтине. 2ро-зимаш пуялника естествено загрял и си изглаждаш бронята от страната на боята.до тогава докато ти хареса.Само прекитване и боядисване остават на ТЕНЕКЕДЖИЙТЕ. всичко това ако в случай че бронята ти не е сцепена адски много. и мен ми халосаха задната броня и така си я оправих.досега не е мръднала. даноо счм бил полезен.Успех :ph34r:

Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Ако си от София ти препоръчвам за бронята едни момчета в Красна Поляна на булевард Възкресение. Карта тукРаботят бързо и взимат тънко. На мен за изправяне на бронята ми взеха 20 лева и 30 лева за монтаж и демонтажА ламарините можеш да пробваш така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...