al bundee 0 #1 Публикувано 27 Март, 2008 Здравейте,потъсих във форума но не намерих отговор на въпроса.Става въпрос за следното отскоро съм собственик на Сивик 2000г. англичанка с двигател 1.4 4 врати,смених и всички ремъци и филтри и сега забелязах че гарнитурата на двигателя е леко омаслена. Със сигурност не виждам да тече някъде масло но ми се струва че е прясно омаслена гарнитурата. Въпросът ми е има ли проблем според вас и как да го реша ако има. Не виждам за момента да има проблем с маслото , да прегрява или нещо такова. Благодаря на всички които ще отговорят иначе колицата много добре се държи за момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 27 Март, 2008 смени си гарнитурата и си ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #3 Отговорено 27 Март, 2008 хубаво разгледай откьде е теча измий я ако трябва и ................. Омбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest al bundee #4 Отговорено 28 Март, 2008 Колега, на двигателя има винаги повече от една гарнитура.За тази на главата ли пишеш, щото не става много ясно ?да точно за нея става въпрос, проблемът е че не тече посто седи влажна (много тъпо го обясних) и не мога да разбера да я сменям ли веднага , да чакам ли или да не се занимавам докато не протече сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #5 Отговорено 28 Март, 2008 Караи я на доктор и да ти е мирна главата!Омбре ще каже наи- добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове