manniakk 22 #1 Публикувано 27 Март, 2008 Някой знае ли нещо? Къде може да се купи? Чувал съм че прочиства системата? Всякакво инфо ще е полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 27 Март, 2008 (Редактирано) Аз не го харесвам ,много по твърдо работи двигателя и мериши на скара ,което ме разяжда . Заради тоя био дизел претропа двигателя на багера във фирмата.. Редактирано 27 Март, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #3 Отговорено 27 Март, 2008 Има си добавки за прочистване които са доста ефективни. Продават ги в почти всяка бензиностанция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #4 Отговорено 27 Март, 2008 Биодизела прочиства найстина, но ако сипеш един резервоар чист биодизел след като го изгориш задължително трябва да смениш горивния филтър. Даже ако ще караш повече на биодизел трябва след първите 1-2-3 резервоара да сменяш филтъра, защото по резервоара и горивните пътища са се задържали адски много боклуци и ще ти задръстват филтъра. Също трябва да видиш по горивопроводите ако има гумени маркучета някъде да ги смениш със силиконови - чел съм че чистия биодизел разгражда гумените съединения. На запушени дюзи незнам как ще повлияе. Тези дни ако ми остане малко повече време ще потърся повече инфо по въпроса.А чист биодизел едва ли ще намериш по бензиностанциите. Ако не ти трябва много може би ще ти е по-лесно да си го направиш сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове