Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 26 Март, 2008 Здраво колеги,Като карам по неравности, чувам дразнещо почукване отзад (повече вдясно), подобно на почукването, когато са разбити биалетите. Явно също е нещо имащо за цел да обира вибрациите. Та аджеба, какво ще да е това и евентуално какви парички ще ми излязат от джоба.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 26 Март, 2008 !!! някои имат биалети отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #3 Отговорено 26 Март, 2008 Еми колата е Сивик '96 хеч D15Z6 - дали имам биалети отзад и то те същите като отпред ли са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 26 Март, 2008 сега погледнах в EPC, имаш по схема. не излизат обаче като парт номера така че - трябва някой да я гледа отдолу, и да ти направи една проверка какво трака. другото е да фърлим един боб !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #5 Отговорено 26 Март, 2008 Лоша работа. Кофти е че всеки гледа с различно око и като почнат едни чираци да чешат колата с един пачи крак и всеки вика здрава е, нищо й няма, направо ми се доповръща от тия. Ще взема и аз да видя Омбре какво го хвалите, ама в Дружба, че там графика бил по свободен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 26 Март, 2008 тампони на стабилизиращата щанга - 2х8лв и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #7 Отговорено 26 Март, 2008 тампони на стабилизиращата щанга - 2х8лв и си готовЕ това е най-хубавото нещо, което чух днес :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове