Jump to content
Guest CATAHATA

Питам си за шатъла

Recommended Posts

Guest CATAHATA

Здравейте отново-то поне сам да си пишаsmile.gif По4ти съм ве4е собственик на един Shuttle но със сменян двигател сега 136 кончета -човека ми го дава да го покарам ден два- и направо се чудя -смята 4е няма да има проблеми в кат по прехвърлянето-някой да каже дали може да изникнат някакви проблеми после с такава преправка и то тук в България- колата май си е доста добре пък и ако има проблеми кой ще я даде току така да я поизпробвам- Нямам си напредстава след смяната дали няма да рече някъде 4ур и до Дайте моля съветТова го побликувам тук на две места -надявам се да няма проблеми -дано някой про4ете и каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами ще ти отговоря.Аз имах такъв проблем със старият ми CRX.Та за какво става въпрос.Двигателя беше сменян а аз имах следните документи:талон на колата от която идва двигателя(беше блъсната отзад) документ че собственика дава колата на застрахователите(изплатено каско) Приемно предавателен протокол скойто застрахователите дават колата на моргата(КАСТО2000-София) и фактура с която аз купувам двигателя.Следиш ли ми добре мисълта???Е та значи на 15 януари 2001год. колата влезе в КАТ-Варна и излезе на 17 март 2001 регистрирана.При положение че ти трябва само фактура а аз имах доста повече документи и не исакха да ми регистрират колата бях направо разбит.Направи си добре сметката щото може такъв да си го забиеш с тая кола та да се чудиш от къде ти е дошло.Смятам че си ме разбрал за какво става въпрос в тая наша държавица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

Колата може да си я прехвърля с оригналния и талон само с едно генерално пълномощно! Днес ще и проверя каква и е грешката в комп. и колко е нормалното да гори като масло, 4е ми заявиха 1 литър и се доливоло за 10 000 км? Върви много добре отдолу никъде по гредите няма грам ръжда отстрани по боята има забелейки но боята не е колата-предпо4итам тенекии да правя не двигател! Най интересното е 4е ми гори колкото Астрата а ходих и по едни 4укари дето се окопаваще до джантите и то не смеех да я натикам на по гадни места! Всичките и скорости работят напредед бавни назад няма проблеми ! Дайте съвет за маслото?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

Двигателчето било D16A9 май 130 кончета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:unsure: тази информация вече звучи доста правдоподобно :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

за грешка номер 16 и след това 17-какво ще ре4е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

16) Fuel Injector System - Defective circuit or unplugged/ Defective fuel injector17) VSS (Vehicle Speed Sensor) - Defective circuit or unplugged/ Defective sensorаз обаче съм дотук..... ако някой знае от какво може да има такъв проблем.....и все пак кажи, това кога го прави: бензин/газ ??? щото май на газ е нормално да ти дава 16 :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

16) Fuel Injector System - Defective circuit or unplugged/ Defective fuel injector17) VSS (Vehicle Speed Sensor) - Defective circuit or unplugged/ Defective sensorаз обаче съм дотук..... ако някой знае от какво може да има такъв проблем.....и все пак кажи, това кога го прави: бензин/газ ??? щото май на газ е нормално да ти дава 16 :unsure:

16) Fuel Injector System - Defective circuit or unplugged/ Defective fuel injector - нормално нали караш на газ - инжекторите не впръскват17) VSS (Vehicle Speed Sensor) - Defective circuit or unplugged/ Defective sensor - не ти работи километража! :(ако са тези грешки - всичко е ТОК и Жица :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

Много мерси -супер то4но така си е и километража нещо се ебава-жилото- утре ще го ремонтирам:unsure:Кажете някъде в българия или по близо до Севлиево за сервиз в който като отида и да ми кажат със то4ност какво и е и колко ще изкара таз колане съм се отказал и за друга ама май никой като докопа 4wd Civic Shuttle не я продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Колата може да си я прехвърля с оригналния и талон само с едно генерално пълномощно!

Без фактура за двигателя??? свиркай като минеш КАТ че ми е интересно какво ще стане там :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

Двигателчето било D16A9 май 130 кончета

abe da ne e s b16a2 ? 6toto d16a9 malko ne ljaga na tazi kutija !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

Затова мисля с пълномощно-предният собственик да ме преупълномощи и да си карам така-Да не се вясвам пред КАТ че там ще има бая проблеми ми се струва-макар и с много документи. Предният има пълномощно от по редният и така мисля и аз да се занижа на веригата-тя все още си се води на инвалида на които е внесена по талон- надявам се така да мине по лесно! За двигателя наистина си е този и има същия 4овек още една такава пак преправяна с такъв двигател. Някой да каже вярно ли е това за маслото по4ти литър да се дилива за 10 000 км? Малко множко ми се струва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Някой да каже вярно ли е това за маслото по4ти литър да се дилива за 10 000 км? Малко множко ми се струва?

зависи от оборотите на които ще я пържиш - може и малко да дойде :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CATAHATA

Ето това ми харесва щом ще и стига и е нормално ще я по взема пък да видимИма и аспух4ета да се смянеят ама като гледам ка се окопава и изска4а от калта направо е супер-много гот машина ще се покефя и с удоволствие ще пиша КАРА: ВТ4987АС:ph34r: Само дано не ме изприящт някой ден катаджиите или застрахователите с тоз сменян мотор:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

взимай я и много да и се радваш:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...