Guest Honda-Z #1 Публикувано 8 Март, 2005 Няколко снимки: Чак сега успях да си кача снимчиците Едно приятелче ми я донесе преди две години от щатите. Правена е по модел на трите хубавици от "Бързи и яростни", дето обираха камионите с тях. Освен това е лицензирана от филма и от Хонда (което си е истинска рядкост). Отдолу светят лампички като зелен неон, ама на снимките не съм ги пуснал. Е, нямаше как да не се похваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 8 Март, 2005 Страшна е Ако приятеля ти идва към БГ пак, помисли и за нас. Взимам една веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 8 Март, 2005 ааа голяма лудница а каква ли е цената на едно такова истинско купе .. ? ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #4 Отговорено 8 Март, 2005 И аз искам.Страхотия е евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer #5 Отговорено 8 Март, 2005 Колеги, днес е 8-ми март - ден на жената. А тази тема май е за 1-ви юни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 8 Март, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #7 Отговорено 8 Март, 2005 Колеги, днес е 8-ми март - ден на жената. А тази тема май е за 1-ви юни за всеки ден е темата пък щи кажа аз но аз искам hatchbag Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest camaro #8 Отговорено 8 Март, 2005 4ове4е много е яка !!!! а 4естита верно ако минава приятеля ти насам да помисли и за Нас искам една броика колкото и да струва ае ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #9 Отговорено 9 Март, 2005 Jackal Много ти е готина количката айде честито и от мене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #10 Отговорено 10 Март, 2005 Много добре е направена. Истинска мания само за Хонда манияци Може ли обаче да напишеш фирмата производител, за да може по-ентусиазираните от нас да си поръчат евентуално Поздрави за Купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #11 Отговорено 11 Март, 2005 Може ли обаче да напишеш фирмата производител Ами тя ми е в Стара Загора, ама като си отида нататъка ще видя непременно марката .А иначе момчето, което ми я донесе беше само на студентска бригада (и то преди две години) и не пребивава постоянно там, така че няма как да донесе още... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове