Jump to content
Guest HONDA

Kade I Kolko ?

Recommended Posts

Guest HONDA

sorry 4e ne e na BG ama...nqmam :fun: ta...kade moga da si obzaveda krasavicata s koja ?? volana,sedalki,tavan,kori ?? vsi4ki ne6ta !! NO !!! iskam da e profesionalno ! ne mi se gledat izdunki v kolata ! :fun::fun: ako poznavate nqkoi molq da kajete i tel. su6to :fun: mersi !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest
Отговорено (Редактирано)

Ако си от Стара Загора или София ела да видиш как си направих моята. По точно как ми я направиха :fun: Ако ти хареса ще ти кажа къде да отидеш ( може преди това да си избереш кожа ---> аз сам си намерих и тогава отидох )P.S. Майстора е в София......

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse
Отговорено (Редактирано)

Ако си от Стара Загора или София ела да видиш как си направих моята. По точно как ми я направиха :fun: Ако ти хареса ще ти кажа къде да отидеш ( може преди това да си избереш кожа ---> аз сам си намерих и тогава отидох )P.S. Майстора е в София......

Дай повече инфо. Кожари трудно се намират, а и кожа също. Мисля, че ще бъде полезно за всички, на които са им се поизтрили седалките :fun: Аз знам едни на ул. "Кирил и Методий" в София. Мисля, че номера беше 24 Ходил съм там и видях готови неща-волан и седалка. Останах възхитен от качеството на изработка. Малко скъпичко ми се видя, но... Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз също се чудех колко горе долу излиза тапицерия на седалките само (от кожа)?Ако някой даде груба цена +- 100 лв. ще е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest
Отговорено (Редактирано)

Този майстор ( на Кирил и Методий ) работи малко по-скъпо от другия при който ме пратиха ( трябва да кажа че ми беше препоръчан ) . За качеството НЕ намерих разлика - въпрос на избор. Който иска да види как стои целия салон ще му го покажа !!!!! Кожата е от Италия ( има сертификат ) и СПЕЦИАЛНА автомобилна кожа - има доста ментета ( това го установи самия майстор когото заведох да одобри или не кожата ). Има много добри кожи и различни цени. Кой каквото си избере. ( Последния хит е кожа от Бентли .....НЕВЕРОЯТНА ама бежова ) :unsure:!

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
тапицерМислех да си направя волана такаhttp://911.bg/izkustvo/pi/gal_Picture005.jpg80лв излиза с естествена кожа. Че сега се мъча с една тапицерия за 8лв дето се нанизва на волана - хем е грозна хем се и върти.Но пък без нея ми е много тънък волана, и студен през зимата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Хм ..Много ми е интересно как дава точна цена като не знае какъв е автомобила...с една дума големината на седалките. Освен да звънна, че ми се вижда нелоша оферта...дано кожата да е читава !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

тапицерМислех да си направя волана такаhttp://911.bg/izkustvo/pi/gal_Picture005.jpg80лв излиза с естествена кожа. Че сега се мъча с една тапицерия за 8лв дето се нанизва на волана - хем е грозна хем се и върти.Но пък без нея ми е много тънък волана, и студен през зимата

Неееее, сакън :( ! Ходих там да ми тапицират топката на скоростния лост и подлакътника. Топката - както и да е (като изключим, че кожата и конеца са си доста грубички)А подлакътника - сто пъти повторих да е равен отгоре, леко издължен напред, и от там да се спуска скосен надолу и назад. Какво направиха ония - скосен отгоре с наклон надолу (точно колкото да ми се свлича ръката). И понеже бях платил 30те кинта за него казаха, че нищо повече не можело да се направи :unsure::P:P .Не се лъжете да ходите там ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Ето ви телефон 0888 503 620 Васко.Обаждате се и питате.Човека е на горубляне а там не малко коли сменят тапицерийте си!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

хммм .. учудващо е, че момченцата си говорят за интериорен дизайн, тфа дету мен първо ма интересува ((; .. аз намерих един тапицер, който преди рабоше за Капитолия, сега се премести в сервиза на колелото на 4-ти километър, не съм търсила кожа, но пък си искам салона с плюш и бродерии по "момичешки" ((; , та цената която ми каза е около 500-600 лв с негови материали, не зная дали е добра, във всеки случай за качеството гарантирам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

къде точно на колелото е този сервиз..... предполагам не е "Изток"??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Значи предполагам че става въпрос за сервиза който е под моста от страната на военните.Там са оформили добро сервизче ама малко не в час ми се виждат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

DazzleDream, ти да не си на 60 години че казваш "момченца" ? Ако е така значи HONDA се кара и от пенсионери :D ! Хонда Rulzzzzzz !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

ахъм, точно сервиза под моста, ако влизаш в кръговото от долу - от Дружба, /от кръстовището където са Дунев моторс на горе/ та ако влизаш в кръговото от там, се пада веднага след изхода за цариградско в дясно..не зная дали е Изток, 1net, мисля че е ничия територия ((; между Изток, Дървеница и какво ли още не..а инак, за сервиза не зная, хондюхата ми още не е влизала в бокса ((; само при тенекиджия е била, след като завих небрежно в един москвич, та онея джигити - бояджийте ми изгубиха декоративната капачка на резервоара, и вече втори месец ми са къса момичешката суетност, щоту не мога и не мога да си я намеря тая малка ламаринка.. вече почти съм навита да са съглася на оферата на Хонда да ми я продадат за 100 лв, ма още се надявам да си я намеря от някъде за по-малко.. тфа си е чисто Оф-топик, ма ако някой ми помогне ша черпа..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Sorry, но малко по-горе съм ви излъгал :D Тапицера се намира на "Кирил и Методий" 42, а не 24... Другата седмица ще дам волан за претапициране и това ще струва 70 лв. За майстора-тапицер, който е работил на автокъща "Капитолия" съм чувал много хубави неща и то от друг тапицер. Не знаех, че сега е постъпил на 4-ти километър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Sorry, но малко по-горе съм ви излъгал ;) Тапицера се намира на "Кирил и Методий" 42, а не 24... Другата седмица ще дам волан за претапициране и това ще струва 70 лв. За майстора-тапицер, който е работил на автокъща "Капитолия" съм чувал много хубави неща и то от друг тапицер. Не знаех, че сега е постъпил на 4-ти километър :D

70 лв само за вън6ната част(геврека)?????или за целия волан ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

В Русе има едни лелки, които правят хубави тапицерии, но трябва да проверя за цени и материали. Продукта, който съм виждал беше седалките на Мерцедес "мечок". Качеството беше добро, но му правиха само смяна на тапицерията. Не са правили модификации в конструкцията на седалката. Цялата щуротия не струваше скъпо доколкото помня, но немога да кажа цифра преди да проверя на място. Следващата седмица се надявам и това да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse
Отговорено (Редактирано)

70 лв само за вън6ната част(геврека)?????или за целия волан :D

Ми при мене средната част не се тапицира... само геврека и четирите лъча Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

А ето и крайния резултат. Аз лично съм страшно доволен и от материала и от изработката. Очертани са дори вдлъбнатините за пръстите :unsure:

Публикувано изображение

И отзад...

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...