Jump to content
Чистача

Нова Хонда Cr-v

Recommended Posts

Преди време мислех да вземам Сивик, но узрях така де се каже и сега ще вземам CR-V 2.0 i-VTEC Executive. Колата вече е спазарена и запазена, но винаги мога да се откажа преди да съм дал парите. Другата седмица ще правя пробно каране.Бих желал някой ако има някакви впечатления от въпросният автомобил или някъде или нещо е чул, прочел да сподели. Все ще е от полза за добиването на представа какво вземам. То ясно, че щом е Хонда лошо нема, но все пак инфото за този автомобил е доста оскъдно в нета. ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Real_Iv
Преди време мислех да вземам Сивик, но узрях така де се каже и сега ще вземам CR-V 2.0 i-VTEC Executive. Колата вече е спазарена и запазена, но винаги мога да се откажа преди да съм дал парите. Другата седмица ще пр

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Real_Iv

Забравих да ти кажа, че информация има навсякъде за cr-v 2007, общо обаче:най-продаван мини сув в СаЩНомер едно на английския и немския краш тест.какво още....А да! - Тия дето ги карат споделят че сервиза е само за миене и смяна на гуми и разни крушки :) ето ти нещо:http://64.233.183.104/search?q=cache:pxpJr...;cd=1&gl=bghttp://64.233.183.104/search?q=cache:2FR7-...;cd=3&gl=bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеално съчетание между лека кола и джип.Двигателят е достатъчно пъргав за да има динамиката на лека кола а купето е стабилно като всъдеход:).Изключително качествени материали в интериора,Ергономията, както винаги е запазена марка на Хонда.Приличен разход в зависимост от стила на каране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Преди да избера хондата, проверих всички възможни джипчета до 75 бона и да ти кажа нищо по-читаво няма. ...

Да ти кажа и аз проверих и нищо по-добро не можах да видя на такава цена, с такива размери и екстри. Мотора изобщо няма смисъл да се коментира. Щом е на Хонда е повече от ясно за какво става на въпрос. Направиха ми лошо впечатления пласмасовите дръжки на вратите и средната спица на волана. Много евтинджоско изглеждат. Също така няма пластмасов капак на двигателя. Всички съвременни автомобили го имат, за да пази мотора от мръсотия, вода, кал и др., а най-вече автомобилите от този клас, които се предполага, че няма да се карат само на асфалт. Прекалено очевадни са тези нещица, които пораждат в мен съмнение да не са спестени и други работи по колата, които не се виждат от пръв поглед. Седалката на шофьора също не е от най-удобните, а на скоростният лост ми се струва, че мястото му не е там където са го сложили. Ако държиш волана с 2 ръце е удобно понеже е близко до него, но ако обичаш едната ръка да е на облегалката, то тогава лоста се оказва доста далеч и трябва да се протягаш. До сега всичките японки които съм имал са били ПРОИЗВЕДЕНИ В ЯПОНИЯ, а тази е английска сглобка, което малко не ми допада.За сега това са нещата, които са ми направили впечатление. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...