Чистача 0 #1 Публикувано 20 Март, 2008 Преди време мислех да вземам Сивик, но узрях така де се каже и сега ще вземам CR-V 2.0 i-VTEC Executive. Колата вече е спазарена и запазена, но винаги мога да се откажа преди да съм дал парите. Другата седмица ще правя пробно каране.Бих желал някой ако има някакви впечатления от въпросният автомобил или някъде или нещо е чул, прочел да сподели. Все ще е от полза за добиването на представа какво вземам. То ясно, че щом е Хонда лошо нема, но все пак инфото за този автомобил е доста оскъдно в нета. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Real_Iv #2 Отговорено 20 Март, 2008 Преди време мислех да вземам Сивик, но узрях така де се каже и сега ще вземам CR-V 2.0 i-VTEC Executive. Колата вече е спазарена и запазена, но винаги мога да се откажа преди да съм дал парите. Другата седмица ще пр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Real_Iv #3 Отговорено 20 Март, 2008 Забравих да ти кажа, че информация има навсякъде за cr-v 2007, общо обаче:най-продаван мини сув в СаЩНомер едно на английския и немския краш тест.какво още....А да! - Тия дето ги карат споделят че сервиза е само за миене и смяна на гуми и разни крушки ето ти нещо:http://64.233.183.104/search?q=cache:pxpJr...;cd=1&gl=bghttp://64.233.183.104/search?q=cache:2FR7-...;cd=3&gl=bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #4 Отговорено 20 Март, 2008 Идеално съчетание между лека кола и джип.Двигателят е достатъчно пъргав за да има динамиката на лека кола а купето е стабилно като всъдеход.Изключително качествени материали в интериора,Ергономията, както винаги е запазена марка на Хонда.Приличен разход в зависимост от стила на каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чистача 0 #5 Отговорено 20 Март, 2008 ...Преди да избера хондата, проверих всички възможни джипчета до 75 бона и да ти кажа нищо по-читаво няма. ... Да ти кажа и аз проверих и нищо по-добро не можах да видя на такава цена, с такива размери и екстри. Мотора изобщо няма смисъл да се коментира. Щом е на Хонда е повече от ясно за какво става на въпрос. Направиха ми лошо впечатления пласмасовите дръжки на вратите и средната спица на волана. Много евтинджоско изглеждат. Също така няма пластмасов капак на двигателя. Всички съвременни автомобили го имат, за да пази мотора от мръсотия, вода, кал и др., а най-вече автомобилите от този клас, които се предполага, че няма да се карат само на асфалт. Прекалено очевадни са тези нещица, които пораждат в мен съмнение да не са спестени и други работи по колата, които не се виждат от пръв поглед. Седалката на шофьора също не е от най-удобните, а на скоростният лост ми се струва, че мястото му не е там където са го сложили. Ако държиш волана с 2 ръце е удобно понеже е близко до него, но ако обичаш едната ръка да е на облегалката, то тогава лоста се оказва доста далеч и трябва да се протягаш. До сега всичките японки които съм имал са били ПРОИЗВЕДЕНИ В ЯПОНИЯ, а тази е английска сглобка, което малко не ми допада.За сега това са нещата, които са ми направили впечатление. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове