Jump to content
activity

Организирам Бригада

Recommended Posts

Неси бях изкарвал количката 5-6 дни и вчера да я запаля малко да поработи иии к*р. Неможе да превърти и един път, паднал и акумулатора :hondarulez: какво да правя с бутане най вероятно ще запали , или да ми прехвърлят ток от друга но там е проблема ,че така съм я спрял ,че друга кола неможе да и стигнат кабелите до мойта остава варианта с бутането и после ще хода да си търся нов акумулатор.Колко парички е един и какъв модел да търся и на коя марка.ТАКА да си дойдем на думата.Мераклии за бутане ! :unsure: малко е в калчица спряна така ,че ще има и offroad

Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега....Аз лично бих ти препоръчал Монбат/Искра....тъй като в началото на зимата и моя сдаде багажа...званя на пичовете в Хонда, викам какъв да взема, като имах намерени да е Бош, АЦ Делко или нещо подобно....НО...от хонда ми казаха да не се занимавам с глупости и да си взема български защото били на много високо ниво (цитирах ги дословно)...и викам си ОК, кво ми пука че е български, отивам аз на всички възможни бензиностанции по Младост (които са поне 10) и няма моя размер....ШОК.....ама нищо, и наи накрая намирам аз каквото търся, купувам го, качвам го в колата, отивам пред нас, отварям капака....свалям стария и още по - голям ШОК...новия не влиза....защото толкова ми е акъла...на японските коли акумолаторите били по - тесни от другите....Побеснях:hondarulez: отивам на бензиностанцията, и след луд скандал си прибирам парите и отидох на Сливница, кадето намерих това което търся...и не съжалявам...цяла зима НИКАКВИ проблеми с батерията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ясно , мерси за съвета иначе правилно го каза "батерия" то не прилича и на истински акумулатор. :unsure: Откаде мога да си намеря такъв на Монбат ?а за бутането неси ли мераклия :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...