Jump to content
FreekManiak

нови фарове за Акорда

Recommended Posts

Пичове здравейте! Някой може ли да ми прати снимки или някви линкове на фарове от тип Angel eyes който да стават за Акорд 94г. англичанка. Екин колега ми прати едни (бяха супер) но не стават за акорд а сега ми предстой купуване на фарове и се замислих за някой по "газарски :lol: " Ако някой знае такива да пише. Благодаря

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3gpaBeu колега! Не искам да те разочаровам, но до там, до където съм информиран, Angel eyes за тези английски машини няма! Аз съм с английски Civic (97г.). На външен вид има доста сходни черти с твоя акорд. Писах тук теми преди няколко месеца и както и колегите бяха така любезни да ми обяснят, че аджиба няма такова чудовище, така и аз на теб ти казвам, че може би няма да откриеш нещо по-така. Все пак продължавай да търсиш, може да попаднеш на нещо. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един човек от форума, който е с английски Civic и май си изрови някакви такива по-гъзарски фарове и ги преправи да станат за неговата. Явно всичко опира до опита и желанието, естествено и парите :hondarulez: Порови с търсачката, може да попаднеш на нещо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове здравейте! Някой може ли да ми прати снимки или някви линкове на фарове от тип Angel eyes който да стават за Акорд 94г. англичанка. Екин колега ми прати едни (бяха супер) но не стават за акорд а сега ми предстой купуване на фарове и се замислих за някой по "газарски :unsure: " Ако някой знае такива да пише. Благод

 

Колега оправили ти се разхода на колата и каква беше причината?Моят Аккорд англичанка ми дава 17.8 л на газ!!!:hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz

Пробвай с ebay ТУК, като напишеш нещо от рода на "accord 94 headlight" и ти излизат доста резултати. Също така хвърли един поглед и ТУК. Не разбрах точно от коя до коя година ти е производството на твоя модел, дали до 94 или от 94 нагоре, но и за двата варианта изкарва резултати.

 

:unsure: Газова уредба... да живее :hondarulez::unsure:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗДРАВЕЙТЕ! walbuk : Колега, при проблема от високия разход беше зареди Ламдата! :dry: Поразтърсих се и намерих за около 80 лв. нови и сега като ми изпадне малко пара ще си взема и това се надявам да стане тия дни щото разхода си е доста. Направи на твоята една самодиагностика и ще разбереш от какво е. Ако нещо те интересува питай :cool: stanislav_stz: Колега, мерси за инфото! Ще проверя още сега. Аз си мислих и за варианта с преправянето но в момента съм доста зает и няма да ми остане никакво време а и освен това тук в софия нямам никакви материали и ще ми е мало по трудно а колата ми трябва.

Благодаря за отговора!!!:lol: Но, аз незнам как се прави самодиагностика?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря за отговора!!!;) Но, аз незнам как се прави самодиагностика?Ще ти кажа как я направих аз! Незнам дали това е правилния начин но така беше описано в AutoData и така го направих и аз. Та значи, намираш чек буксата (или нещо такова се казваше) която се намира под жапката. Тъй като тя има само две крачета ги свързваш с едно кабелче двете (даваш на късо) и след това даваш на контакт. На таблото лампичата на инжекторите ще започне да премига. Взимаш едно листче и химикалче и записваш премиганията като има разлика между дълги и къси премигвания. Записваш си ги и проверяваш в AutoData за какво е този код и разбираш дали имаш проблем или не. Аз лично ти пожелавам да не ти премигне изобщо нищо!! Еми това е. Успех и пиши после кво е станало

Редактирано от FreekManiak

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...