Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, от доста време се чудя и сега реших да пусна тази тема.Интересува ме колко пари струва един чип тунинг, какви са по видове как ще почне да ми върви колата с колко коня ще се вдигне(хонда акорд купе 2,2 150 коня 1997г.).Някакав съвет чакам какъв да си купя.Трудно ли е слагането.Има ли някакви рискове.Двигателя ебава ли се по-бързо и всякви такива подробности ме интересуват.Ще се радвам ако някой може да ми помогне в избора и мястото от където да го закупя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и другия ми въпрос е дали е възможно да се изкара копче в купето с което да се включва и изключва тоя с цел да не вдига много разхода , то е логично

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L
Отговорено (Редактирано)

вдига разхода спроед мен.) след 3000 оборота (достА)ама нормално няма как да съ4атаеш мощност с икономия.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте, от доста време се чудя и сега реших да пусна тази тема.Интересува ме колко пари струва един чип тунинг, какви са по видове как ще почне да ми върви колата с колко коня ще се вдигне(хонда акорд купе 2,2 150 коня 1997г.).Някакав съвет чакам какъв да си купя.Трудно ли е слагането.Има ли някакви рискове.Двигателя ебава ли се по-бързо и всякви такива подробности ме интересуват.Ще се радвам ако някой може да ми помогне в избора и мястото от където да го закупя.

мощноста която вдига е относителна. ;) според мен, по данни(на производители) няма 4ип които вдига под 10-2 коня .;П което естествено са рекламни трикове пове4е 7-8 коня. неможе според мене.ако е кадърно направен 4ип няма да ти развали двигателя .в бг digital tuning имат добри 4ипове ама и цените им не са малки. 500-600 лв мисля 4е са.( и те ти го монтират) мсиля 4е използват швеицарски софтуер.
може ама никоя тунинг фирма няма да ти го направи с коп4е. Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако караш нормално разхода даже ще ти намалее,но почнеш ли да натискаш скача.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://www.pstuning.net/index_big.phpколега веж тук има още мн инфо из нета за чип тунинга просто порови с goole.bg ;) но определено няма да стане с "БАСТЪР КОПЧЕ" прочети и ще разбереш защо,тоя вид тунинг се изразява в препрограмиране на компа на колата.... Редактирано от CARBON

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това може да ти помогне!http://www.prospeed.bg/pages/tuning_chip-faq.html Това предполагам тарсиш :angry:http://www.prospeed.bg/cat/product_info.ph...products_id=883

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:angry: Пич извинявай, но в другата си тема пишеш че си с газова уредба.Какъв чип тунинг търсиш въобще и за какъв нисък разход говорим при увеличена мощност.Разберете веднъж завинаги- БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много зле работата....

Благодаря за безцения технически коментар :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Това предполагам тарсиш ;)http://www.prospeed.bg/cat/product_info.ph...products_id=883

913.13 лв. ;):P;):P:P:rolleyes::guns: Е*ааааааааааа ти цената мой!Ква е тая програма,къв е тоя златен чип...За тея пари трябва да ми дига 100 коня и колата да ми гори 2 л/100 градско :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Аз също съм се замислил за моита колица да и бодна едно чипче......,но има ли смисъл да се набутат толкова парета и дали има някаква алтернатива евентуално за по евтина такава маниполация че 800 лева за мойта и само 8 коня отгоре нещо не е таман работата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Аз карах "икономката" с чип направен от колегата 1net.Само да споделя, че разлика във вървенето имаше, но имах и други промени, като изпускателна система, всмукателен колектор, филтър...Само с чип не става или поне ефекта е нищожен. Лично мнение.Разхода: От нормалните 5л/100км на дълъг път (извънградско) при скорост между 120-150км, разхода ми беше 6л/100км. след поставяне на чип. :guns: Вдига се разхода, ама не и главоломно. На пистата - кой ти смята разход там, като държиш двигателя все във високи обороти :rolleyes: MonsterOOD: Знам какво горе долу си правил по твоята икономика и при теб ефект ще има от чип и ще е далеч под 800лв.Имам жокери за теб :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ххахахах ти скивай кви теми се навъдиха, ще ми е интересно след няколко месеца дали ще има " какво значи чип" :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Misho давай жокера :rolleyes: може на лична да продължиме :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да , има друго мнение.Поразпитай колегите от форума кой е с чипнато еку, после ги питай откъде, кой го поставя, кой го оптимизира и ще видиш, че кръга на информация ще се затвори доста.Не искам да правя реклама на никого тук. Има колеги които ни правят чиповете и са ощастливили повечето от съфорумците...Също мога да твърдя, че направените ни чипове с нищо не отстъпват на тези които се продават за космически суми!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...