Jump to content
Guest Ivontyy

Honda - Japan или British?

Recommended Posts

Guest Ivontyy

Уважаеми фенове на Хонда. Чувал съм какви ли не коментари за разликите, предимствата или недостатъците на хондите, произведени в Англия. Моля специалистите да си кажат мнението по този въпрос. Защото в последните 2-3 години у нас навлязоха коли, предимно правени в английските заводи. Така естествено се минава по-тънко с митото, което е като за коли от ЕС. Така че, чакам мнението на специалистите - плюсове-минуси на английските хонди... Толкова ли са лоши тия английски хонди, да им се невиди:tease:

Редактирано от Ivontyy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз карам Англ.Акорд-дизел,който освен че е сглобен в Англия е и с Англ.Двигател.Нямам никакви оплаквания,не дрънчи не трака,няма проблеми колата.С две думи нямам забележки към сглобката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Аз също нямам забележки към английския Сивик 1.5 VTEC-E. 10-годишен, а е в отлично състояние :) . Предимство е, че базовите модели са с по-богато оборудване. Все пак - въпрос на предпочитания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest daikina

И моята е английско производство, на 10 год. е и за сега нямам никакви проблеми и оплаквания. Доволен съм с други думи. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Аз също карам англичанка 98 набор е!Никакви проблеми нямам с нея! Колегата REBEL е прав за обурудването на АНГЛ. Хонда, много по-добре са от японската модификация, по луксозно изпълнение и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аиде и някои с японка да се похвали де :fun::fun::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

аиде и някои с японка да се похвали де :fun::fun::fun:

.....май не е необходимо :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аиде и някои с японка да се похвали де  :fun:  :fun:  :fun:

.....май не е необходимо :fun:
защо ? какво стана сега, англичанките са с по яко вътрешно обзавеждане ? нещо друго по яко да имат ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да не се превърне само в спор и караница "японки" срещу "англичанки" :fun: и двете като вътрешно обзавеждане са готини,изобщо не мога да кажа,че някоя е по-готината (сравнявам с 6-та генерация японка),японката е с по-спортен дух отвътре,докато англичанката изглежда по-улегнала и тежка :fun: всъщност това за "тежката" си е май така, понеже съм готов да се пробвам с моята японка 1.4 90кс срещу някоя англичанка 1.6 125кс едновалов втек (за 1.5 114кс и 1.5 90кс изхода е ясен),за да се реши и въпроса с динамиката :fun::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Според мен много по добре е японска хонда от англиискаимал/имам съм:1. шатал 83-842. кончерто 933. шатал 89-90двата шатала са японски кончертото е англииско - когато го взехме - беше като ново, въпреки всичко седалките му скърцат, таблото трепери чат пат и такива нещадокато шаталите - те нямат такива проблемиот носно ламарините - кончертото е бетон (страшно здрава ламарина), шаталите - слаба ламарина това мога да кажа азако имам възможност - ще си взема японска хонда :fun:)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Англичанките са семейни коли , правени с цел икономия и комфорт , а Японките , те са пичеловки , с тях правиш каквото си искаш , защото дори обвинявания като слаб двигател д15б2-ка , притежават много добра динамика , ускорение , разход , но и в същото време седам изпълненията също са си перфектна семейна кола , с маняшки задни помисли и намерения :fun::fun: При всички положения , искаш ли семейна , икономична и комфортна кола , зимай си Англичанка и й се радвай до колкото може , а ако искаш ускорение , безброй простотий по пътищата и всеки собственик на такава знае какво още , хвърляй се на Японката и внимавай с левия крак :fun::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

хвърляй се на Японката и внимавай с левия крак  ;)  :P

Aха, със съединителя значи?! ;):(;) В момента имаме две английски Хонди. Имали сме и японска преди тях. Спокойно мога да кажа, че всички са се представили отлично през годините (особено сегашния английски :unsure: Сивик на майка ми, който имаме от почти 4 години).Лично аз смятам, че е най-важно (освен да е :P Хонда), колата ти да е караана от човек който се е грижил за нея. И не на последно място и ти самия да си я подържаш без излишни икономии ;) А другото е въпрос на вкус и каква Хонда ще намериш за парите, които си си заделил...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Лично аз смятам, че е най-важно (освен да е :P Хонда), колата ти да е караана от човек който се е грижил за нея. И не на последно място и ти самия да си я подържаш без излишни икономии :P А другото е въпрос на вкус и каква Хонда ще намериш за парите, които си си заделил...

аПЦолютно съм съгласен с колегата :(;):unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...