Jump to content
Calata

високи обороти

Recommended Posts

колеги докато беше студено на смукач ми държеше 1700-1800об.Сега обаче времето се затопли но колата държи 1900-2000об.Естествено падат по-бързо отколкото зимата,но мисля че не е нормално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мойта държи всеки път като я запаля студена 1500-2000 оборота и след 2-3-4 минути падат на 800

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Calata

ми то и при мен е така,значи всичко трябва да е ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но някой може ли да обясни защо са толкова високи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според аутодата за Д13, щото за тва гледах и пак е карбуратор, на студен двигател смукача дава 2300 до 2700 оборота по дефолт... мене обаче много ме дразнеше отидох за диагностика и там ми ги цъкнаха да са по-нормални оборотите, към 1300... самоче по тоя начин не си подава достатъчно газ за да пали сама сутрин и трябва да помогнеш с педала леко... аз лично предпочитам така отколкото да ми ръмжи на празен ход :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всички хонди са тека и всички спортни японски коли от старата супра до най-новото субаро ... за да загрее качествено в началото колата са и нужни около 1500 оборота на 1 немска кола е хубаво да ги подаваш ти като не е хубаво да са на тласаци а трябва да са постоянни :worthy: японците май са си решили проблема :worthy:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...