Jump to content
Guest Demonaz

Кожа на скоростен лост.

Recommended Posts

Guest Demonaz

Днес два часа се суетих и немога да сменя тъпата кожа. Какво ли не развинтих не става. Кажете как да се справя, че тази вече е бая окъсана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

да беше с CRX да ти кажа :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Хора айде бе, бая Акорди се карат особено 4-то поколение, все някой трябва да се е сблъсквал с този проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Поне при сивик се сваля панела на който е захакчена кожата на лоста и отзад е на 2 винтчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Поне при сивик се сваля панела на който е захакчена кожата на лоста и отзад е на 2 винтчета.

при CRX идеята е същата предполагам че, при акорда е същото :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

-сваляш "топката" на скоросния лостконзолата е от 2 части тази за ръчната и тази за лоста , в средата са хванати с болчета които се развиват отдоло.-развиват се 2те части на конзолата едновременно да се навдигнат като едно тяло. рапитките всички са странични , 2 почти най отзад, 2 в средата и 2 най отпред при вертикалната конзола.-повдигаш нагоре и развиваш рапитките дето държат 2те части 3 бр.-вече средната част може да излезе изцяло нагоре. тогава можеш да си свалиш и кожатаCB forever !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Много съм благодарен. Как да махна само проклетата топка.Как може да го напражят толкоз трудно проклетите японци. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами спряташ ръкави и въртиш , може и ако си със сложен-а топка да поогледаш на нея дали няма някъде дупчица , там има нещо като болтче което се развива с петъгален ( мисля ) накрайник.Някои колеги бяха споменали,че дори с "майката" не ставало да я отвинтиш :cool: и са си резнали директно лоста,това е краен вариант :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Много съм благодарен. Как да махна само проклетата топка.Как може да го напражят толкоз трудно проклетите японци. :unsure:

Топката е на винт върху самия лост, като е свързана с кожата посредством свинска опашка върху едно цилиндърче.Значи - развиваш топката и в ръката ти остава топката барабар с кожата след което обръщаш кожата 'с хастара нагоре' и отдолу ти се появява съответнто цилиндърче върху което има свинска опашка :cool:Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

много мерси момчета, явно като се постопли тия дни ще го правя. Лудница, аз си мислих, че е доста по лесно. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...