latin 0 #1 Публикувано 13 Март, 2008 ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ РЕШИХ ДА СМЕНЯ СКОРОСТИТЕ НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ПАСНАТ,ЗАТОВА ВИ ПИТАМ АКО НЯКОЙ Е ПРОБВАЛ ИЛИ Е ЗАПОЗНАТ ЩЕ САМ МНОГО БЛАГОДАРЕН ЗА МАЛКО ИНФО.СТАВА ВАПРОС ЗА D16A6 И D16Z5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #2 Отговорено 14 Март, 2008 Тема 1Тема 2Тема 3Потърси, имаше още теми за скоростните кутий. Имах някъде и ако го изкопая ще ти дам линк за скоростни кутий на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
latin 0 #3 Отговорено 16 Март, 2008 интересува ме дали ще паснат самите скорости на блока и дали са съвместими не знам тва дали има значение с предавателното число Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 16 Март, 2008 Трябва предавателните числа на двете кутий да са еднакви - на всички предавки. В противен случай след поставянето автомобила ще върви по съвсем различен начин, което е свързано с различен разход, динамични характеристики и т.н.Не знам дали са съвместими като конструкция, но горното е важно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
latin 0 #5 Отговорено 16 Март, 2008 въпроса е ще паснат ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
latin 0 #6 Отговорено 16 Март, 2008 никой досега ли не е експериментирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #7 Отговорено 17 Март, 2008 Търсачкааааааааааааа, четете малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове