Jump to content
B.Angelov

Покупка на нова Хонда

Recommended Posts

Здравей колега, първо да те поздравя за избора на марка, няма какво да мислиш за други опции.И сега директно към въпроса, точно преди нова година купихме нов Акорд, от тези промоционалните за които ти говориш, естествено на лизинг, естествено на фирма и т.н. Относно служителите в Хонда...ами нямали сме проблеми с тях, дори предложиха няколко варианта за лизинг, ние се консултирахме с нашите счетоводители, подписахме договора и след около 10 дни колата пристигна регистрирана, застрахована (1-вата година каското е подарък), с аларма, абе както си му е реда. Естествено както предполагам добре знаеш, че в периода на лизинга реално колата не е твоя, караш я с пълномощно...реално тази кола е на лизинговата къща/банка.Относно твоя проблем, това че не са ти обърнали внимани чак ме очудва....без да се обиждаш но нали си им дал да разберат че наистина имаш намерение да купуваш кола...а не просто зяпаш. Честно казано и с мен се получи така в първия момент, защото някак си младеж като мен се предполага че трудно, дори е невъзможно да покрива лизинга...но просто мацката беше много спряла. Но както и да е. Надявам се да съм ти бил полезен. Ако имаш други въпроси питай, ще се радвам да ти помогна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за информацията,ами да явно са ме смятали по гласа,маладеж някав са си казали,но не това им е работата.така или иначе не е толкова важно.ако искам ще си купя и никой не може да ме спре-засега толкова да не търкам бутоните излишно.мерси,чао и си запазвам правото за нови въпроси-а колата нека да си е звяр без грижи възможно най дълго

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...