borko 1 #1 Публикувано 12 Март, 2008 Взех си Акорд СВ3 2.0,Много е запазена колата и още и се радвам, само превключването на скорости ме дразни.1-ва и 2-ра влизат трудно. Като спра на кръстовище понякога понякога ръчкам скоростите докато влезе някоя и тогава минавам през 1-ва.Съединителя уж е ОК. Някой случайно да се е сблъсквал с подобно нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hans #2 Отговорено 12 Март, 2008 масьлце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #3 Отговорено 12 Март, 2008 Сменено e преди 2 дни.Други идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #4 Отговорено 12 Март, 2008 виж си прътите на скоростния лост(възможно е да са се изкривили от стъргане по легнали полицаи и др. подобни )и ябълката!понякога като се напълнят с боклуци се появява това!слабо място е!хубаво е от време на време да се по4иства,за6тото се събират доста мизерийки там! поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 12 Март, 2008 Съединителя уж е ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #6 Отговорено 12 Март, 2008 това за съединителя - ок = но освен съединител сигурно и синхронизатори са заминали , докато го смениш превключвай с мяждинна газ ще влизат по лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #7 Отговорено 13 Март, 2008 Ако предположим, че са синхронизатори има ли оправия, много ли пари ще идат, че .... съм леко финансово изтощен )) в момента след покупката на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #8 Отговорено 13 Март, 2008 Ама някак ми се не вярва да са синхронизатори ...Сивика ми е на 300000 и си превключва ОК, а пък акорда е на половината и вече да се е наакал, не вярвам...Може би наистина трябва да погледна на някой канал механизма да не се е изкривил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #9 Отговорено 13 Март, 2008 Акорда е със Жила и нищо няма да видиш.Отиваш на компетентен сервиз при първа възможност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest borko #10 Отговорено 18 Март, 2008 Посетих сервиза и сменихме съединителя. !!! Скоростите влизат в пъти по добре, но като че ли малко се замисля преди да влезнат.Ако колата е огасена скоростите влизат перфектно, но като я запаля малко тегаво влизат.Незнам дали трябва да се разработва съединителя или проблема е в нещо друго ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове