Guest Hamann #1 Публикувано 12 Март, 2008 Здравейте момчета,Моля за вашето компетентно мнение и наблюдение за Хонда Акорд 1.8, 2000 година с двигател VTEC.Днеска я гледахме и много ни хареса, но притеснението ни е, че имаше газова уредба която не беше за инжекцион, а беше с изпарител която продавачите твърдяха, че е монтирана в Италия още когато колата е била нова е.Опитвам се един познат да го привлеча в нашата общност и сега се чуди м/у Хондата и VW Passat 4-генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 12 Март, 2008 е хондата естествено - това че е с обикновена газова уредба не е проблем стига да работи - 90 % от уредбите са такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #3 Отговорено 12 Март, 2008 Много ми харесват Пасатите 4 ген, но ще ме разчекнат ако гласувам за Пасата :);). По-добре заложи на хондата, пасатите са малко калпави, особено първите 4-ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinkata 0 #4 Отговорено 12 Март, 2008 Здравей ! По-добре потърси същия акорд но без газово ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #5 Отговорено 12 Март, 2008 пасата 4 моушан ли е , ако е аз съм твърдо за пасата иначе ако хондата е с алуминиеви колектори няма притеснение от газовото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hamann #6 Отговорено 13 Март, 2008 Благодаря ви момчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosta's 0 #7 Отговорено 14 Март, 2008 щом е внесена от италия и е на газ значи доста е търкаляна... ама ти си решавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове