Maks 0 #1 Публикувано 11 Март, 2008 Колеги питането ми е относно постоянно виене на серво помпата. Когато е на място с изправен волан продължава да си вие , но по тихо, почна ли да навивам волана вие по брутално...От какво може да е това..от пренатегнат ремък, здухано серво или рейка? Хондата е 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baivulcho 0 #2 Отговорено 11 Март, 2008 от скромния ми опит в по добрия случай пробваи ремъка ако нестане вече помпатаима едни много добри специалисти за реики и помпи в 11 блок на техническия университе София дават и гаранция много добри препоръки имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #3 Отговорено 11 Март, 2008 виж си и маслото какво си налял! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 11 Март, 2008 И си виж и нивото на маслото в системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 12 Март, 2008 (Редактирано) Аз пък от опит знам, че сега говорите за хидравличен усилител на волана, а пък го наричате с името на пневматичния усилител на спирачната помпа. Ей това е серво Редактирано 12 Март, 2008 от AERO-ШМИРГЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 12 Март, 2008 баш бая си става дума за хидравличната помпа щото ако вие толкова много е заминала сигурно е била останала без масло ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maks 0 #7 Отговорено 12 Март, 2008 Еми точно за серво усилвателя говорим , първо ще сменя маслото и ще отпусна ремъка да видим ще има ли ефект, ако ли не колегата Jeepers ще помага ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове