Jump to content
Guest Civic-D15B2

Проблем със стоповете

Recommended Posts

Guest Civic-D15B2

Колеги стоповете не светят и не съм сигурен кой точно е бушона за там (ако има) и дали е бушон или е ключа който е на педала. Не съм гледал крушките но не вярвам и двете да изгорят заедно. Ако някой е имал подобен проблем да даде идея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не вярвах, че двете могат да изгорят едновременно, но първо там погледнахме и се оказа точно това :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Отпред при акомулатора имаш кутия с бушони,провери ги и си смени изгорелия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мисля 4е беше 15 ,бушона ти се намира в една кутя до акомолатора на капака трябва да ти пише всеки бушон за какво е поне на моита си пише. Ако не е от бушона тарси проблема в крушките ако не са изгорели може някоя от двете да не ти дава добар контак и маи са последователни и затова да не ти свети другия .Имах сащия проблем, когато си искат светят. Отидох при маистор да ги види, те пък взеха 4е светнаха и маистора ме гледаше страно защо съм при него, но ме посаветва да сменя едната защото се самняваше 4е не дава добър контакт , така и направих и проблема се оправи.п.п. дано и при теб да е такъв проблема. За 1,50 крушка от боша аз го реших.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Крушките не са последователно свързани. Проблема е или в бушон или в крушките или в инсталацията...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...