Ironstone 0 #1 Публикувано 10 Март, 2008 Значи снощи направих обратен завой на Орлов мост, нямаше много движение и аз се бях отнесъл нещо и минах на червено. Какъв е шансът да ми пратят призовка или нещо, нали има камери там. Май санкцията беше 10 точки и глоба ако не греша. Благодарско предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #2 Отговорено 10 Март, 2008 Шансът ти е 50 на 50. Зависи дали са те хванали камерите. Пък и май избирателно хващат. Скоро разговаряхме с полицай, който трвърдеше, че основната им функция е да следят за крадени возила и едва тогава за нарушения. Моя колежка на университета са я снимали на червено и около 5-6 месеца след случката получи честитка, така че времето да не те успокоява. Съжалявам за лошите новини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #3 Отговорено 10 Март, 2008 Благодаря за инфото, и аз имах подобни нерадостни предположения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #4 Отговорено 11 Март, 2008 (Редактирано) Шансът е около 90% да не ти пратят призовка.Камерите по светофарите май се включват само сутрин между 8:30 и 9:20 да фанат гамените в час пик.Пък и се съмнявам да има нещо автоматизирано. Тоест никой нема да седне да гледа камерите вечер. Редактирано 11 Март, 2008 от skotie Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gax 2 #5 Отговорено 11 Март, 2008 Аз пък имам инфо, че само на кръстовището до хотел "Хемус" камерите снимат автоматично нарушителите на червен светофар. Другите са просто видео камери и се управляват от човек, т.е. шансът да те пропуснат е огромен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #6 Отговорено 11 Март, 2008 Тия камери са бошлав работа. Малко вероятно е да имаме хардуер и софтуер, който да може да засича и отразява всички нарушения. В този случай единствения начин за обработка е чрез жива работна ръка. Но колко хора трябва да седят денонощно и да преглеждат записи и снимки, да ги анализират, да съставят актовете и да ги разпращат. А и кой ще им плаща?!?!? Глей че от тия държавници не остава нищо за харчалък по държавните разходи. Всичко прибира и не дава пет пари за смешните камери. Е от време на време пратят някоя честитка, за да се размирише и да сплашат гаргите. Пък и официално не съм чул някаква статистика за приходи в хазната от тия камери, само от уста на уста се чува по нещо.Не се притеснявай, убеден съм, че нищо няма да ти дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове