kalin_gk 216 #1 Публикувано 9 Март, 2008 Карам Сивик 98г. англичанка и като дръпна ръчната държи само дясното колело. Ако някой е имал същия проблем нека да сподели от къде идва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 9 Март, 2008 Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #3 Отговорено 9 Март, 2008 Карам Сивик 98г. англичанка и като дръпна ръчната държи само дясното колело. Ако някой е имал същия проблем нека да сподели от къде идва.Аз имам същоя проблем но съм с Акорд 94г. Натегнах цялото жило но не помогна. Лявата ми почна мн да хваща а дясната пак не хваща и видях ,че се натяга от самото колело но незнам точно как. Ако някой знае и го е правил моля да сподели. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #4 Отговорено 10 Март, 2008 Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... Накладките съм ги сменил и са почти нови. С ннатягане съм пробвал ама нестава Мисля да пробвам с Бултрако, че много се дразня че мога да лъзгам. Благодаря за съвета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #5 Отговорено 10 Март, 2008 Карам Сивик 98г. англичанка и като дръпна ръчната държи само дясното колело. Ако някой е имал същия проблем нека да сподели от къде идва.ако има накладки като махнеш барчето и отвориш там едно капаче - за всяко колело си има жило и го натягаш малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak #6 Отговорено 13 Март, 2008 Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... Накладките съм ги сменил и са почти нови. С ннатягане съм пробвал ама нестава Мисля да пробвам с Бултрако, че много се дразня че мога да лъзгам. Благодаря за съветаКолега, оправи ли ръчната? Ако са е направили кажи за каква цифра става върпос и дали има ефект от това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове