Jump to content
kalin_gk

Проблем с ръчна спирачка

Recommended Posts

Карам Сивик 98г. англичанка и като дръпна ръчната държи само дясното колело. Ако някой е имал същия проблем нека да сподели от къде идва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам Сивик 98г. англичанка и като дръпна ръчната държи само дясното колело. Ако някой е имал същия проблем нека да сподели от къде идва.

Аз имам същоя проблем но съм с Акорд 94г. Натегнах цялото жило но не помогна. Лявата ми почна мн да хваща а дясната пак не хваща и видях ,че се натяга от самото колело но незнам точно как. Ако някой знае и го е правил моля да сподели. Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... ;)

Накладките съм ги сменил и са почти нови. С ннатягане съм пробвал ама нестава :) Мисля да пробвам с Бултрако, че много се дразня че мога да лъзгам. Благодаря за съвета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако има накладки като махнеш барчето и отвориш там едно капаче - за всяко колело си има жило и го натягаш малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Първо виж останало ли е феродо на накладките, после другото... ;)

Накладките съм ги сменил и са почти нови. С ннатягане съм пробвал ама нестава :blink: Мисля да пробвам с Бултрако, че много се дразня че мога да лъзгам. Благодаря за съвета
Колега, оправи ли ръчната? Ако са е направили кажи за каква цифра става върпос и дали има ефект от това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...