Jump to content
b0t40

Проблем с Ел. Стъклата

Recommended Posts

Здравейте преди няколко дена станах горд собственик на една D15B2. Обаче 2 дена след като я взех ел. стъклата взеха да ми правят проблем. Слизат до половината и от там по-надолу немогат. Но като ги дам нагоре се качват без проблем. Странното е че като я взех този проблем го нямаше. Няма достатачно ток ли или някаде опира, едното слиза подчти до долу но много бавно за около 20-30 сек. и се качва за толкова. Ако някой знае нещо по въпроса нека да помогне.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи като слиза надолу и стигне до посредата някаде всичко е нормално, но стигнели средата почва да забавя и малко след средата спира. А другата с доста зор и чакане слиза до долу като пак след средата намаля, и после със същия зор се качва до посредата и от там нататък се качва нормално. Интересното е че я взех от човек и не е стояла по паркове, а преди да я взема го нямаще този проблем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

смакни прозореца до половината, хвани го и виж дали се клати(напред назад). после виж уплатненията (гумените)по които варви прозореца. данеби по надоло да са изместени. ама затова по добре свали кората. лесно е., разгледаи я (на дръжката за отваряне има болт и на джоб4ето на кората. останалото е на щипки. малко по нежно и излиза кората. хващаш я и отдоло нагоре избутваш

Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...