tony_ciganeto 1 #1 Публикувано 6 Март, 2008 Има ли някой представа дали са читави частите на Option Racingдали са читави и дали си струват.Знам мнението на колегата nonamed за което му благодаря но все пак искам и да чуя други мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 7 Март, 2008 Аз имам "Short ram " air intake на Opion и съм доволен.Изненада ме приятно За другите части нямам мнение,но лятото ще правя колата и смятам да забия колектори ,гърнета и т.н на Option.Аз съм "за" такива фирми ,защото ни предлагат части 1 към 1 с "марковите" но няма нужда да давам излишни пари само заради името Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #3 Отговорено 7 Март, 2008 значи си доволен от Short Ram мислиш ли че има ефект и к&н не е много по добър специално за филтера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #4 Отговорено 7 Март, 2008 аз сам с колектори 4-2-1 благодарение на колегата nonaned и сам максимално доволен скоро ще си зимам и други работи и пак ще са от него :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ursus #5 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) Аз си закупих от там стрът бар.По различни причини ми се наложи да го върна. Искам открито да заявя,че колегата nonamed е изключително коректен търговец.Направо,честно казано бях и малко изненадан от отношението му - Такова отношение не се среща в ВГ никак често - особенно ако искаш да върнеш закупена стока. С две думи-напред е с материала . П.С.Относно качеството на частите - напълно отговаря на цената и на очакванията! Давай смело! Редактирано 7 Март, 2008 от ursus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #6 Отговорено 7 Март, 2008 и аз сам на сащото мнение изключително коректен търговец много лиубезен беше обясни ми всичко даже деше ми написал и опатване как да си направя сичко евала на такива хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskren 2 #7 Отговорено 7 Март, 2008 Option Racing е доста добро качество на доста разумна цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #8 Отговорено 7 Март, 2008 Благодаря колеги за мнението ви и аз все пак съм доволен от option racing и от колегата nonamed разбира се просто исках да разбера и мнението на другите защото никъде не видях подобна тема .Благодаря на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #9 Отговорено 7 Март, 2008 Мн голям пич само това мога да кажа.Частите също са на ниво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #10 Отговорено 8 Март, 2008 е стига хвалби де Пичове, застраховател съм. Тук съм, щото Хонда ми е хоби и си харесвам машината. Форумът е място, където да обменяме инфо и да си помагаме, а не за правене на пачки, ако някой ден (дай боже!) отворим магазин, ще мисля и за пачките.Иначе за частите - като всички части, има и добри, и лоши попадения, не винаги е лесно, когато поръчваш нещо, което не виждаш. Гледам лошите да са по-малко - най-малко поради причината, че първо минават през моята или на приятели кола, знам колко време, труд, нерви и пари се влагат за направата на една готина кола.Те това е. Мерси за отзивите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #11 Отговорено 8 Март, 2008 (Редактирано) Цялата тема е много хубава , та затова на мен ми стана интересно и ще може ли някой да обясни за какво става въпрос по дяволите , какви са тези части , от къде идват и каталози и цени и ... абе всичко обяснете да видим за какво иде реч.Току що компа ми възкръсна от мъртвите след като му изтекоха водите и съм щастлив и съм в настроение и на хондата да купя нешо или на нисана , та така ... Редактирано 8 Март, 2008 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #12 Отговорено 8 Март, 2008 от тук http://pmconsult-bg.com/ ще си отговориш на всички въпроси.С поръчките се занимава колегата nonamed .Aз лично си поръчах няколко неща и чакам да пристигнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове