ivaivalito 8 #1 Публикувано 6 Март, 2008 Има ли опция да се сложи автопилот на Сивик 5та седан.Карал съм един такъв прелюд на магистралата натискам едно копче и той подържа тая скорост чрез компа а аз само държа волана .После като натисна спирачката и се изключва автоматично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #2 Отговорено 6 Март, 2008 Това не е ли Cruise Control Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #3 Отговорено 6 Март, 2008 Това не е ли Cruise Controlняма значение как се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #4 Отговорено 6 Март, 2008 (Редактирано) Няма никакъв проблем да се сложи стига да имаш всички необходими чарколяци (датчици, копчета, жила, естествено и самия круиз контрол) ето ти малмо снимки от моята кола да видиш къде какво се слага, дано са ти от ползаСнимки Редактирано 6 Март, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 6 Март, 2008 Много хубаво си дал снимки, но какво да прави човек ако не му е заложено това в автомобила? Има ли как да се монтира допълнително? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #6 Отговорено 7 Март, 2008 Колегата вече ти е отговорил - намираш всичко и го монтираш. Трябва да внимаваш актуатора и контролера да са същите като за твоят модел, щото има много ибейски дето са за автоматични скоростни кутии. На мен ми отмъкнаха под носа един електрически актуатор за 5г /масово са вакуумни ->> големи кютуци/. Дебнех го отдавна и като не стана работата се отказах от круиза, поне засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове