hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 6 Март, 2008 Здравеите бъдещи колеги.Имам намерение да ставам щастлив собственик на Хонда Акорд 97-2000г.Интересува ме на каква стоиност възлиза обслужването на този прекрасен автомобил след като стъпи на Българска земя.Като се започне от масло,маслен,въздушен,горивен,ангренажен ремък,ролки и др. ремъци.Благодаря ви предварително за помоща!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #2 Отговорено 6 Март, 2008 Ангренажен ремък (немски), ролка (японска), горивен и въздушен филтър (немски) - 94 лв.Пара за смяната - 80лвДругото горе-долу е така, ама за ролки, ремъци и смяна приготви поне 300лв. Говорим за качествени, не разни боклуци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 6 Март, 2008 Качествени ще рече немски или японски части да си взимам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #4 Отговорено 6 Март, 2008 (Редактирано) Не знам какво точно означава качествени и боклуци. Все пак за цената която съм споменал по-горе взех японски и немски части. Сега в от официален вносител цената ще е доста по-дебела, но никой не може да грантира някаква огромна разлика в качеството. Може би Ролката е нещото, за което би било добре да се отделят повече пари, понеже в повечето случаи ремъци се късат, не затова че ремъка е китайски или боклук, а заради блокирали ролки Редактирано 6 Март, 2008 от Miroslav.Ivanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogosk 0 #5 Отговорено 6 Март, 2008 Здравейте и от мен.Обслужването го направих юли 2007г.Ремъци - 2бр (ангренажен и балансиращ) около 110 лвМаслен филтър около 15 лвВъздушен филтър около 30 лвБензинов филтър 45 лвНе си ги спомням вече с точност цените. Ролките ми бяха в перфектно здраве и не съм ги пипал. Всички изброени консумативи са Нипартс (оригинални Холандски)Работа - 150 лвГрубо казано 300-500 лв с ролкитеАкорда е 97-аНе е голям разхода, ако всичко е качествено си заслужава инвестицията за сметка после само караш. Успех в избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове