Jump to content
Guest pavca

Контрол на сместа на Ew3

Recommended Posts

Guest pavca

Мисля,че колата ми е с много обогатена смес.Скоро ми почистваха дюзите.До около 3000об./мин. не тръгва много равномерно,само ако и подам газ по-рязко.След това се изстрелва сякаш е с турбо.По какво определя каква смес да си направи и кои датчици са отговорни за това,за да ги проверя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Незнам как да ти го кажа, ама голям проблем. аз имам телевизор с EW4 и се боря с тази тапотиа около година ве4е, практи4ески когато е в ниските глъхне а в високите се реже яко и понеже я караш след 3250 оборота ти и харчи.Сега ще се опитам да ти дам ниакои идеи пак ако стане ще ти дам и мойта да оправиш.На задната част на всмукателния колектор има една пишка ти се казва ИАК даржи се на три болтове #10 и в нея влизат 2 маркуча за топлата течност-това на прот език е автоматичния ти смукач които е механичен за разлика от всички други по късни модели и почти вечен. Долното на картината е твоя човек.http://www.redpepperracing.com/technical/8...fsm-chap11b/aapМоят съвет е да го свалиш и почистиш ако не помогне ще ти обясня как се регулира.свали го като много ще се мъчиш с маркуча които минава през колектора, след това му свали капачето отгоре с двете болтчета и го напълни иако с WD 40 оставиго да се кисне за половин час, след това истръскай го хубаво и монтирай провери си нивито на антифриза, ако е ниско задължитено долей и обезвъздоши. Ако не стане тогава, реголираи по следниа начин, на напълно загряла кола свали горното капаче там има една голяма чена шайба която е на резба с нея се реголира въздуха при студен мотор сложи си пръста в дупката в средата и ако осещаш засмукване натягаш докато не спре да засмуква. От ляво има едно жълто болтче за права отверка с него се реголира празния ход, оборотите триабва да са 750 +- 50.Сега искам да уточня че до сега никои не е успял да се пребори с това и че горе написаното не е гаранциа за успех, но стискам палци яко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...