Jump to content
Guest samurai

кажете си мнението

Recommended Posts

Guest samurai

Здравейте хондьовци! Вапроса ми е следния-ще постапя ли глупаво ако си взема хонда прелюд 2-ра генерация 1.8 12V EX за около 900-1000 левчаги,мисалта ми е сигурно ще трябва да се изкарпи отдолу обаче не знам още какжи са пораженията от раждата и 100% ще и трябва и нова боя.Доколкото сам информиран трябва и нова водна помпа на хаивана да се купува,и още някои неща.Някои има ли си идея колко ще ми излезне цялата вратня.Благодаря ви предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Зависи колко ще е изкърпването.На мен 3-та ген. ми тръгна от 1600лв.,за толкова я взех,но без да има нужда да се кърпи.Има малко ръждичка,но е на такива места,че не си струва още да и се обръща внимание.Поинтересувай се за цени на водна помпа,карета и шарнири,втулки на носачите и тампони.Това със сигурност ще ти се наложи да го смениш,ако е карана в България.Моята не е карана тук,но всичко описано по горе,без водна помпа,го смених,явно не беше сменяно откакто е станала кола.

Редактирано от tirex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest samurai

Значи виж сега приятелю,колицата горе-долу кам 2 години не е карана и се е заседяла поне така знам засега,после пича който я продава маи и е втори собственик сигурно и тои може да ми каже каде се продавар части за такива дарти модели и скапички ли са много щото ако са и кат няма смисал да се мача толкова нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

... части за такива дарти модели и скапички ли са много щото ако са и кат няма смисал да се мача толкова нали?

Точно това имах предвид,като ти казах да видиш цените на едни от най често подлежащите за смяна части.Аз лично не съм се интересувал за цените на частите на такава,като тази за която питаш.Преди време обаче търсихме една част/май беше носач/ за Мазда 626 2литра,84г/или 82г./. и като обадиха една цена от 600лв.... :D майката.Виж назад във форума,има една тема за Прелюд,дали си струва и т.н.,може да ти е интересна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest samurai

А двигателя 1.8 12V които е с два карбуратора колко кончета е знае ли някои? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Според www.auto.vl.ru е 97к.с. при 5300 об/мин. и към 143Нм/3500 об/мин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

143Нм/3500 об/мин.

ханаправо си е трактор това на ниски обороти :Pкак ли дърпа ????????????? :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Виж също и www.prelude-club-stuttgart.de там дават мотора да е към 105кс.Мотора обаче ще е най малкия проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...