Jump to content
Guest Magnum

Боядисване на джанти

Recommended Posts

Guest Magnum

Здравейте,Знаете ли някой, дето да обработва и боядисва джанти?Трябва да се свали предишната боя (с песъкоструйка ли се сваля?) и да се боядисат на ново.И с каква боя се боядисват? Прахово?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

По принцип има хора, които се заемат да боядисват джанти (предимство е ако не са с много и ситни спици). Има едни пичове, дето продават джанти срещу КИНО АРЕНА. от там щях да се излъжа да купя джанти (прави се на разбирач иначе ще се опитат да те преметнат). Та те казаха, че за 150 лв. ПРИБЛИЗИТЕЛНО ги боядисват наново. Показаха ми дори едни, които вече бяха изправени и боядисани - бяха направо като НОВИ. Казаха, че се сваля старата боя, шлайфат се, нанася се нещо като кит и после ги боядисват. Изглеждаха наистина ДОБРЕ. Може да ги рапиташ за повече инфо.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

с песъкоструйка ли се сваля

В никакъв случай.Стават целите на дупчици

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

мисля че има некъв цех в меито боядисват ама само това знам нищо повечеимат камера и могат да ти нанесат няколко вида боя например да ти станат хромирани ли де да знам как се водят тия бои

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...например да ти станат хромирани

Опа, недей да бъркаш боядисването с отлагане на метален слой :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

спред мен всеки бояджия трябва да може да ти ги направи.но ако имат много ситни спици ще е голяма играчка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Didko Публикувано на Feb 24 2005, 02:16 PMпа, недей да бъркаш боядисването с отлагане на метален слой

Добре де, а ентусиаст като мене - дето иска да си хромира джантите :D Е ли е възможно и къде ?!? Е ако е прекалено скъпо и няма смисъл и една боя няма да им е излишна ... та по тоя начин се връщам на въпроса на Магнум :D Къде могат да ги боядисат качествено :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...