Jump to content
Guest target

Silum

Recommended Posts

Guest target

:lol: Trabva mi mnogo speshno linka kam onazi stranichka mislq che beshe germanska deto se prawi tuning na Honda D16Z koqto e cherwena i ima na wratite nomer 112 , tuninga e :

Slaga se turbo , olekotqwat se:

saedinitel, kolqnow wal , odebelqwat se bielite, rejat se kubilicite na butalata smenqt se injektori ot 240cc na 420cc :o i mnogo drugi takiwa neshta

Dano da se setite za kakwo stawa duma che mi trqbva mnogo speshno !!!

siguren sam che imashe neshto w saita *silum* ama neznam dali to4no napisano po tozi nachin!

Molq wi pomognete mi stawa duma da se prawi tuning na edna honda koqto se kara po ralitata i e mnogo speshno!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

;) Ама разбирасе :o

http://www.wabe.net/silum/

Silum- сайта посветен за СИВИК 5-а генерация "Si" (еквивалента за Европа е "ESi")

PS: ако е възможно - би ли разказал малко повече за въпросната Хонда. В България ли се намира, на какви ралита участва и т.н. Има ли нещо като сайт или снимки на колата ?! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Ami moje da ti dam kakwato iskash informaciq no malko po kasno da kajem sled okolo sedmica i polovina zashtoto moje bi shte hodq pri tozi da naprawi hondata po tozi na4in samo che bez turbo zashtoto pri sastezaniqta ne e razresheno turbo :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...