Guest target #1 Публикувано 16 Януари, 2004 Trabva mi mnogo speshno linka kam onazi stranichka mislq che beshe germanska deto se prawi tuning na Honda D16Z koqto e cherwena i ima na wratite nomer 112 , tuninga e : Slaga se turbo , olekotqwat se: saedinitel, kolqnow wal , odebelqwat se bielite, rejat se kubilicite na butalata smenqt se injektori ot 240cc na 420cc i mnogo drugi takiwa neshta Dano da se setite za kakwo stawa duma che mi trqbva mnogo speshno siguren sam che imashe neshto w saita *silum* ama neznam dali to4no napisano po tozi nachin! Molq wi pomognete mi stawa duma da se prawi tuning na edna honda koqto se kara po ralitata i e mnogo speshno!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 16 Януари, 2004 Ама разбирасе http://www.wabe.net/silum/ Silum- сайта посветен за СИВИК 5-а генерация "Si" (еквивалента за Европа е "ESi") PS: ако е възможно - би ли разказал малко повече за въпросната Хонда. В България ли се намира, на какви ралита участва и т.н. Има ли нещо като сайт или снимки на колата ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest target #3 Отговорено 18 Януари, 2004 Ami moje da ti dam kakwato iskash informaciq no malko po kasno da kajem sled okolo sedmica i polovina zashtoto moje bi shte hodq pri tozi da naprawi hondata po tozi na4in samo che bez turbo zashtoto pri sastezaniqta ne e razresheno turbo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове