Jump to content

Recommended Posts

всеки нормален тенекиджия може да изреже целия гнилоч и да ти навари нова ламарина на тези места

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега и добре дошъл, честита придобивка и много безаварийни километри с нея.А по въпроса вариантите са два, или се изрязва изгнилото и се закърпва или се реже целия праг и се сменява с нов.При веждите ситуацията е същата, а където е само ръждясало се изчиства до чиста ламарина, грундира се и се боядисва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А нов праг за какви пари се намира, ако знае някои?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Geue

Сори че ти акам в темичката и аз, ама да питам вежди за 5 ген. хеч намират ли се и ако да къде и колко че и аз требе да правя ръждички докато не ми е изяло колицата. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan
Отговорено (Редактирано)

зна4и праговете мисля 4е бяха доста скъпи4ки:около 100-120 лв. бройката(ако се намерят)аз ли4но си направих сам прагове!и ги направих от 1мм. ламаринка,4е по-трудно да се огъват като стържа по бордюри,легнали полицаи и там всякакви неравности ;) !вежди4ките са около 52-53 лв.(за 5 ген.),а за 4-та вежди намерих на 40 лв./бр.,(ама трудна работа е с тези вежди)! малко дефицит..! п.п:извинявам се за офф топика,ама се опитвам да помогна! :o

Редактирано от hondajapan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

В София - Интеркар 3000 имат вежди за 4 и 5 ген 60лв/бр

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Geue

зна4и праговете мисля 4е бяха доста скъпи4ки:около 100-120 лв. бройката(ако се намерят)аз ли4но си направих сам прагове!и ги направих от 1мм. ламаринка,4е по-трудно да се огъват като стържа по бордюри,легнали полицаи и там всякакви неравности :) !вежди4ките са около 52-53 лв.(за 5 ген.),а за 4-та вежди намерих на 40 лв./бр.,(ама трудна работа е с тези вежди)! малко дефицит..! п.п:извинявам се за офф топика,ама се опитвам да помогна! :)

Мерси много колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за съветите! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found