Jump to content
Guest ADH-Honda

Adh-honda подава оставка

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

От Днес (22 Февруари 2005-а година), ADH-Honda се отказва доброволно от Модераторските си права в този форум.PS: Моля да НЕ ми изпращате повече снимки за качване в теми, обяви и т.н.Това е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

не го одобрявам :D -аре стига ве-от нищо нещо-върни се -аз не ти я приемам-отговори поне ще получаваме ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Всеки сам решава за себе си , ти го каза :P Само нещо интересно може би , съобщенията ти са 1313 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Защо така?Ако си намерил по-добра работа - да, ама .... ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Аре стига вече с глупостите не си струва за едно спречкване да се стига до тук.Ако аз съм един от виновниците.....се извинявам но не е редно да се стига до положение в което един човек който си върши работата да си подава оставката.Извинявай колега АДН не те познавам но смятам че всеки има право да си изказава свободно мнението в този форум без никой да го упреква.Та нали всеки сам отговаря за действията си :D ???И именно дайствията на онова момче Пичакагата породиха тези реакции а не толкова неговата кола.Нека всеки сам решава какво да пише,та нали това е демокрация.Ако не...извинявам се.Станалото станало нека не превръщаме всичко в "Българска работа".Колега АДН аз заставам напълно зад теб и те умолявам да не предпиемаш това действие.

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ае стига бе пич :D що така :P няма да е същото без теб :P но ти си знаеш наи добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Айде сега паднете му на коленеТака си е решил така е направилУспех занапред на АДХ и това еИ не обвинявайте само Пичагата - вина имат доста хора в този случай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

От Днес (22 Февруари 2005-а година), ADH-Honda се отказва доброволно от Модераторските си права в този форум.PS: Моля да НЕ ми изпращате повече снимки за качване в теми, обяви и т.н.Това е !

Я си вземи 2-3 дена "отпуска" за успокояване на страстите, пък тогава мисли за "оставки" :PАко все пак си непреклонен, поне се надявам, че няма да ти стихне ентусиазмът да пишеш тук! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

категорично съм против пич,та ти си най-големият фен на любимата марка,бих казал и най-умереният в приказките си:D Ако точно проблема с пичагата е довел до това твое решение,то аз се чувствам виновен,че съм го провокирал донякъде,понеже първи обвиних противниците му във форума :D Дали си бил прав,или си казал нещо кофти,не би трябвало да има значение,както и не беше повод за оставка шоуто,което направи на Юндола :P Вкрайна сметка ти си ни "ЖИВАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ" в клуба и си ни нужен!!!:D П.П. и каква е тази щуротия,май всички сме модератори вече? оправете форума,докато някой диверсант не го е попилял,не си правете шеги с това!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...