Jump to content
Miroslav.Ivanov

Огъната задна броня

Recommended Posts

Здравейте колеги,Вчера подпрях назад една кола и се огъна задната броня. Не е спукана, а е само огъната навътре и се е откачила отстрани леко, в следствие на огъването. В КАТ е някаква лудница за протокол пред застрахователите. Та искам да ви питам, какви пари горе долу ще ми излезе да се оправи това и най-вероятно да се боядиса след това. Или направо да се намери нова броня. Колата е Civic хечбек генерация 6, цвят бордо. Ако има някое майсторче тук, дето може да го оправи, да си каже цената, че наистина не ми се занимава с КАТ и застрахователи и т.н. ако ремонта не е скъпБлагодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми закачи си я и и набии два чука отватре да са изправи :( Сега сериозно за какво си си я правил тая застраховка като нема да я позлваш ? Не виждам смисъл , препоръката ми е да си закачиш бронята да си бръмчиш и като се поизпразни в КАТ да идеш и да си земеш протокол .. ;) Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ми изправянето ще ти е 10-20лв (предполагам) и боя още 100 лв на цялата... Предполагам си от софия. На красно село срещу магазина на SiGi правят брони. гаранция че са професионалисти

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приближаваме се към целта :(, благодаря. Да от София съм. Къде точно на красно село се намира това? А и понеже за пръв път се удрям и се занимавам с тия простотии, имате ли идея дали застрахователите ще ми дадат пари да си оправя колата или ще ми я правят те. Застрахован съм в Булстрад

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

казваш че щетата е на паркинг и директно плащат. какви протоколи, какви 5 лева :( ако ги викаш за протокол, ще ти пишат акт че си карал ... назад по тротоара да речем.

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз имам такава броня за продаване ако не може да се оправи твоята

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да ти дадат нищо застрахователите.20 лева изправяне и още 100-тина за боядисване,че боите станали много скъпи вече,но помисли щото ако не е много зле да не я боядисваш изобщо.днес правих задна броня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

няма да ти дадат нищо застрахователите.

ти пък? поне дзи, да не ги хваля, ама за драскано дават. не че са цвете... Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

направи реклама на затрахователите,че рядко се намират такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мини я по застраховка! Няма начин да не ти дадат лев, за какво иначе даваш пари :) ! И аз не разбирах от застраховки и ако ми видиш колата... После се поинтересувай за дозастраховане, застрахователите ще ти обяснят! И отиди при читав майстор ;)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

направи реклама на затрахователите,че рядко се намират такива

да не набълбукваме темата на колегата, ама искам да кажа - "ти сигурно се шегуваш" ? в смисъл, половин кола преди съм пребоядисал по този начин, друг въпрос е че след една година поради калпавите сервизи беше почнала да се вдига тук там новата боя... btw не ме изкарвай застр. агент. нали като приемат колата гледат под лупа и аз съответно не им прощавам после.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ходи при застрахователя-не се мотай повече-на един колега с акорд му изплатиха 200 лева за леко натиснат калник-без никакви перипетии му ги дадаха на ръка-или отиди при тенекеджия който работи с твоята застрахователна компания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз имам такава броня за продаване ако не може да се оправи твоята

Колко пари й искаш колега и какъв цвят е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, дайте контакти на някой сервиз, където изправят пластмасови брони и от които сте доволни как работят. Цената не е от голямо значение, стига майсторите да са наистина читави. Трябва ми качество, а не евтино претупване на нещата.Телефон и адрес ще е най-добре и още утре да влизам в бокса.P.S. mr_civic драсни каква цена и търсиш на бронята, та може да спазарим някоя сделка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми изправянето ще ти е 10-20лв (предполагам) и боя още 100 лв на цялата... Предполагам си от софия. На красно село срещу магазина на SiGi правят брони. гаранция че са професионалисти

Не беше ли красна поляна ?

При ДЗИ не ти трябва протокол /не знам защо останах с впечатление че там ти е застр. колата/ , отиваш и за 1 час си свършил работа . После ще ти преведат парите по сметка та няма да се разкарваш пак . Междувременно си я оправи . Иначе мисля , че всеки бояджия може да ти свърши работа .... особено щом не е счупена . Няма нужда да се разкарваш на 2 места.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз отидох в Булстрад и след малък скандал се навиха да ми опишат щетата без протокол от КАТ, та минах без оня ужас в Дървеница :):):). До 15 дни ще ми преведат парите и само остана да оправя бронята. Е не е счупена да. но все пак е огъната навътре. Даже мисля че ако я сваля и я понатисна отвътре ще се изправи, но знам ли, може да се е разтегнала и т.н., та по-добре разбирач да си я нпъва и да я оправя. Гледам го хвалите тоя сервиз срещу Sigi, където и да е той :P. Дайте телефонче да си запиша час за утре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше ли красна поляна ?

При ДЗИ не ти трябва протокол /не знам защо останах с впечатление че там ти е застр. колата/ , отиваш и за 1 час си свършил работа . После ще ти преведат парите по сметка та няма да се разкарваш пак . Междувременно си я оправи . Иначе мисля , че всеки бояджия може да ти свърши работа .... особено щом не е счупена . Няма нужда да се разкарваш на 2 места.

Да, мерси за корекцията. ето линк към мястото: клик. До него има една автомивка и някакво павилионче за закуски. Има табела лепене брони и радиатори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега, вече се сещам къде е. Аз живея наблизо на Вардар и се сетих за магазина на Sigi. Много благодарско

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Колеги днес осттавих колата във въпросния сервиз срещу Sigi в Красна Поляна и ще бъде готова след 2-3 часа. Това удоволствие ми струва 50 лева - 30 лева за откачане и закачане на бронята и 20 за изправянето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Мда, монтажа е най-скъп. Аз мойта броня я бях свалил и им я занесох само. Казаха ли ти дали ще трябва да се боядисва после?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми казаха че може би ще успят да я изправят без да се нарушава боята, но то от удара си има малко жулнато. Все пак ако не е много ще мина без боя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30 лева за откачането ... доста ми се струват.На мен без пари ми я откачиха а беше доста намачкана отзад

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...