Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 4 Март, 2008 Здравейте колеги,Вчера подпрях назад една кола и се огъна задната броня. Не е спукана, а е само огъната навътре и се е откачила отстрани леко, в следствие на огъването. В КАТ е някаква лудница за протокол пред застрахователите. Та искам да ви питам, какви пари горе долу ще ми излезе да се оправи това и най-вероятно да се боядиса след това. Или направо да се намери нова броня. Колата е Civic хечбек генерация 6, цвят бордо. Ако има някое майсторче тук, дето може да го оправи, да си каже цената, че наистина не ми се занимава с КАТ и застрахователи и т.н. ако ремонта не е скъпБлагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 4 Март, 2008 Ми закачи си я и и набии два чука отватре да са изправи Сега сериозно за какво си си я правил тая застраховка като нема да я позлваш ? Не виждам смисъл , препоръката ми е да си закачиш бронята да си бръмчиш и като се поизпразни в КАТ да идеш и да си земеш протокол .. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 4 Март, 2008 (Редактирано) ми изправянето ще ти е 10-20лв (предполагам) и боя още 100 лв на цялата... Предполагам си от софия. На красно село срещу магазина на SiGi правят брони. гаранция че са професионалисти Редактирано 4 Март, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #4 Отговорено 4 Март, 2008 Приближаваме се към целта , благодаря. Да от София съм. Къде точно на красно село се намира това? А и понеже за пръв път се удрям и се занимавам с тия простотии, имате ли идея дали застрахователите ще ми дадат пари да си оправя колата или ще ми я правят те. Застрахован съм в Булстрад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #5 Отговорено 4 Март, 2008 (Редактирано) казваш че щетата е на паркинг и директно плащат. какви протоколи, какви 5 лева ако ги викаш за протокол, ще ти пишат акт че си карал ... назад по тротоара да речем. Редактирано 4 Март, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #6 Отговорено 4 Март, 2008 колега аз имам такава броня за продаване ако не може да се оправи твоята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #7 Отговорено 4 Март, 2008 няма да ти дадат нищо застрахователите.20 лева изправяне и още 100-тина за боядисване,че боите станали много скъпи вече,но помисли щото ако не е много зле да не я боядисваш изобщо.днес правих задна броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #8 Отговорено 4 Март, 2008 (Редактирано) няма да ти дадат нищо застрахователите.ти пък? поне дзи, да не ги хваля, ама за драскано дават. не че са цвете... Редактирано 4 Март, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #9 Отговорено 4 Март, 2008 направи реклама на затрахователите,че рядко се намират такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #10 Отговорено 4 Март, 2008 Мини я по застраховка! Няма начин да не ти дадат лев, за какво иначе даваш пари ! И аз не разбирах от застраховки и ако ми видиш колата... После се поинтересувай за дозастраховане, застрахователите ще ти обяснят! И отиди при читав майстор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #11 Отговорено 4 Март, 2008 направи реклама на затрахователите,че рядко се намират такивада не набълбукваме темата на колегата, ама искам да кажа - "ти сигурно се шегуваш" ? в смисъл, половин кола преди съм пребоядисал по този начин, друг въпрос е че след една година поради калпавите сервизи беше почнала да се вдига тук там новата боя... btw не ме изкарвай застр. агент. нали като приемат колата гледат под лупа и аз съответно не им прощавам после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #12 Отговорено 4 Март, 2008 ходи при застрахователя-не се мотай повече-на един колега с акорд му изплатиха 200 лева за леко натиснат калник-без никакви перипетии му ги дадаха на ръка-или отиди при тенекеджия който работи с твоята застрахователна компания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #13 Отговорено 5 Март, 2008 колега аз имам такава броня за продаване ако не може да се оправи твоятаКолко пари й искаш колега и какъв цвят е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #14 Отговорено 5 Март, 2008 Колеги, дайте контакти на някой сервиз, където изправят пластмасови брони и от които сте доволни как работят. Цената не е от голямо значение, стига майсторите да са наистина читави. Трябва ми качество, а не евтино претупване на нещата.Телефон и адрес ще е най-добре и още утре да влизам в бокса.P.S. mr_civic драсни каква цена и търсиш на бронята, та може да спазарим някоя сделка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #15 Отговорено 5 Март, 2008 ми изправянето ще ти е 10-20лв (предполагам) и боя още 100 лв на цялата... Предполагам си от софия. На красно село срещу магазина на SiGi правят брони. гаранция че са професионалистиНе беше ли красна поляна ? При ДЗИ не ти трябва протокол /не знам защо останах с впечатление че там ти е застр. колата/ , отиваш и за 1 час си свършил работа . После ще ти преведат парите по сметка та няма да се разкарваш пак . Междувременно си я оправи . Иначе мисля , че всеки бояджия може да ти свърши работа .... особено щом не е счупена . Няма нужда да се разкарваш на 2 места. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #16 Отговорено 5 Март, 2008 Е аз отидох в Булстрад и след малък скандал се навиха да ми опишат щетата без протокол от КАТ, та минах без оня ужас в Дървеница :). До 15 дни ще ми преведат парите и само остана да оправя бронята. Е не е счупена да. но все пак е огъната навътре. Даже мисля че ако я сваля и я понатисна отвътре ще се изправи, но знам ли, може да се е разтегнала и т.н., та по-добре разбирач да си я нпъва и да я оправя. Гледам го хвалите тоя сервиз срещу Sigi, където и да е той . Дайте телефонче да си запиша час за утре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #17 Отговорено 5 Март, 2008 ми изправянето ще ти е 10-20лв (предполагам) и боя още 100 лв на цялата... Предполагам си от софия. На красно село срещу магазина на SiGi правят брони. гаранция че са професионалистиНе беше ли красна поляна ? При ДЗИ не ти трябва протокол /не знам защо останах с впечатление че там ти е застр. колата/ , отиваш и за 1 час си свършил работа . После ще ти преведат парите по сметка та няма да се разкарваш пак . Междувременно си я оправи . Иначе мисля , че всеки бояджия може да ти свърши работа .... особено щом не е счупена . Няма нужда да се разкарваш на 2 места. Да, мерси за корекцията. ето линк към мястото: клик. До него има една автомивка и някакво павилионче за закуски. Има табела лепене брони и радиатори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #18 Отговорено 5 Март, 2008 Мерси колега, вече се сещам къде е. Аз живея наблизо на Вардар и се сетих за магазина на Sigi. Много благодарско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #19 Отговорено 6 Март, 2008 Колеги днес осттавих колата във въпросния сервиз срещу Sigi в Красна Поляна и ще бъде готова след 2-3 часа. Това удоволствие ми струва 50 лева - 30 лева за откачане и закачане на бронята и 20 за изправянето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #20 Отговорено 6 Март, 2008 Мда, монтажа е най-скъп. Аз мойта броня я бях свалил и им я занесох само. Казаха ли ти дали ще трябва да се боядисва после? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #21 Отговорено 6 Март, 2008 Еми казаха че може би ще успят да я изправят без да се нарушава боята, но то от удара си има малко жулнато. Все пак ако не е много ще мина без боя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #22 Отговорено 6 Март, 2008 30 лева за откачането ... доста ми се струват.На мен без пари ми я откачиха а беше доста намачкана отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове