Jump to content
Guest Stancho

Врата от купе на хеч ?

Recommended Posts

Guest Stancho

Колеги ще ми трябва нова шофьорска врата за сивик-а. Мога ли да взема от 6 генерация купе ? съвместими ли са или няма да стане

другия вариант е да взема само ограничителя (че моят е счупен) и да изправя моята врата, която в момента е крива. поне тоя ограничител ще пасне ли ? за това става дума:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приятел аз имам такава врата обаче още не сам разглобил колата,скоро ще стане,и би трябвало да стане от купе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

ами чакам някой по-компетентен да изкаже мнениеа твоята от хеч ли е вратата?а какъв цвят е и кога се очаква да е за продан?п.п. и какви пари ще й търсиш :cool:колеги ако знаете някой който може да ми отговори това също върши работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега същия такъв ограничител (само че на бус Фолксваген Т4 с 2-на кабина) на шофьорската врата, която е доста голяма, съм го заварявал на същото място преди има няма две години и все още държи, при положение че буса е служебен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами чакам някой по-компетентен да изкаже мнениеа твоята от хеч ли е вратата?а какъв цвят е и кога се очаква да е за продан?п.п. и какви пари ще й търсиш :)колеги ако знаете някой който може да ми отговори това също върши работа

да от хеч,червена скоро ще стане това колега,за пари нищо немога да кажа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10х колеги то май може и без нова врата да се размина.. утре майстора ще каже :) да се надяваме с леко изправяне всичко да си дойде на мястотоа колкото до ограничителя, намерил съм един от сивик 6 генерация купе за 10лвпредполагам че е същия поне той

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...