Jump to content
Guest speedfan

Въпрос относно

Recommended Posts

Guest speedfan

Искам да разбера ако не е проблем някакви подробности за сивик 5ген. хедж.Някакви по интересни подробности ще са ми интересни и от полза в бъдеще. :unsure: Каквото и да е и колкото се може по изчерпателно!Ще сам ви мн благодарен.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колега, с удоволствие, ама дай по-конкретен въпрос :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

Еми ако трябва да сам по конкретен...преимущества пред мотори като 1.5,16V,недостатаци от какавто и да е род-купе,мотор,електроника(ВТИ-то),каде трябва да се гледа с повишено внимание при евентуална покупка...и какво друго...може би какво е усещането да караш такава от някои настоящ собственик :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Нямат слаби места и дефекти, които могат да ти пробутат при покупката без да разбереш. Гледаш това, което се гледа на нормален автомобил при покупка. Съветвам те като я взимаш да се обадиш на Омбре да я погледне!Можеш да очакваш досадни проблеми с лампичките по таблото при парното, за които пише в поне няколко теми как се разглобява тази част и прочее. Бубината в делкото е малко слабо място, но имайки предвид, че са на по 10 и повече год. коли, е нормално все някога да изгори или да се счупи нещо. Но обикновено това е бубината в делкото.Като окачване иначе са много здрави. Имаше тема и споделих, че аз с Хонда никога не съм имал оплаквания от окачването. Разбира се, че си зависи и от задкормилното устройство. Няма кола която да искаш и да не можеш да строшиш. Двигателите са много здрави. Трябва му само хубаво масло и редовна смяна на същото и няма от какво да се боиш. Много икономичен модел също така. Мощността му не е малко за класа и като икономичност е може би фаворит за класа си. Карането........ами те всички Хонди имат един и същи дух. Независимо дали са по-мощни или по-нови, по-луксозни, всички запзват у водача едно и също усещане.Това е на кратко за което се сещам, УСПЕХ с покупката :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

преимущества пред мотори като 1.5,16V

Това го пропуснах.Предимството на този мотор пред D15B2 да кажем, е по-ниския разход. Недостатъка е, че е малко по-муден. Но пък е доста по-икономичен, особено в градски режим на каране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

ммм нещо сигурно аз се бъркам но d16z6 не е ли едноваловия вти 125к.с.?а да е по муден от обикновенния 1.5,16v

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

само една поправка колега, "едновалов вти" няма. А че е едновалов втек, така е :D сивик 5ген с такъв двигател е ESIЛично мнение: нормално е D16Z6 да е малко по-муден от D15B2 на ниски обороти. На високи обороти обаче място за сравнение просто няма...Ако си намерил такава ESI-ka, вобще не му мисли :P Според мен, това е един доста подценяван мотор, който с удоволствие бих притежавал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

С удоволствие бих закупил такьв мотор от "ESi",.... 4e да го "имплантирам"под капака на Хондака ми,... 4е после да видите ко' става :D газ,газ,газ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

ммм нещо сигурно аз се бъркам но d16z6 не е ли едноваловия вти 125к.с.?а да е по муден от обикновенния 1.5,16v

опааааааа :P Наистина си прав колега, грешката е моя. Не знам къде съм гледал реших, че става въпрос за 1.5 икономичния vtec. Малко недоглеждане от моя страна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

Простено ти е :D Ама тогава ще ви помоля да ми дадете нова информация но този пат относно точно този мотор :D Въпросите са все още както по горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:D аз обаче няма толкова лесно да си се откажа от твърдението :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

Колеги кво стана с компетентното мнение? :D Ади светнете ме моля ви са относно този модел на 5ген.Наистина живо ме интересува и се нуждая от тази инфомация!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Колеги кво стана с компетентното мнение? :D Ади светнете ме моля ви са относно този модел на 5ген.Наистина живо ме интересува и се нуждая от тази инфомация!

Светвам та веднага!!!!!!!!!!!!!D16Z6 добре върви и малко гори :P Предполагам 6те я закара6 в някой сервиз4е да я скиват .Хвани автобуса за Варна да ти продам колата на ме4тите ти :D ако наистина търси6 кола :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз запазвам моето изказване относно здравината и прочее. Само ще се поправя и ще кажа, че в обороти е доста по-бърз от D15B2 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз запазвам моето изказване относно здравината и прочее. Само ще се поправя и ще кажа, че в обороти е доста по-бърз от D15B2 ;)

;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...