Jump to content
Guest camaro

Oboroti Ama Mnogo !

Recommended Posts

Guest camaro

sorry 4e nemam BG-ezik !!!Ta...kvo stava s Civic-a mi....az gore dolu se se6tam ama...MAX na oborotite mi e 7,7 i 100 ! Tq e 1.5\90hp ama neznam ograni4itel li ima 6toto igrae na 7 ??? vuob6te nevliza v 4ervenata zona :worthy::(:angry::(:angry: pi6e do 9.500 ama nema ! :angry::(:angry: 6to taka be hora ??? kvo da q pravq ??? a mersi pak :angry::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

не го приемай като абсолютната истина, но ограничителя ти трябва да е на 6800. Това че стрелката се мотка около 7000 не пречи, все пак имаш забавяне и грешка в оборотомера. А дали ти работи ограничителя се разбира доста лесно, ако звукът на двигателя е равномерен, ограничителя не ти работи. Когато той задейства, а ти си държиш крака на газта, двигателя все едно работи на пресекулки и в същото време е на много високи обороти. Ако веднъж чуеш характерното прекъсване, никога няма да го сбъркаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега не се притеснявай , дишай спокойно :worthy: Ограничителя ти мисля ( не съм 100% сигурен ) е на 7200 оборота , би трябвало червената ти зона да започва от 6500 оборота , а това че оборотомера ти е до 9 000 оборота не означава че можеш да я изпържиш до толкова ( е ако имаш чип модификации или както се вика чип тунинг може и да стане :angry: ) По същата логика пробвай се да вдигнеш над 200 км :angry: ще направиш евентуално 210 и до там ( освен ако си на някъв рърл наклон :angry: Колата ти има ограничител , да и мой съвет е да не я мъчиш до ограничител ( смисъм да не ти се включва ) :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

между другото, понеже така и никога не бях стигал до ограничител, тази сутрин реших да пробвам :unsure: при мен стрелката също се мотка нагоре надолу около 7000. червената ми зона е от 6500 и ограничителя определено сработваше около 7000 :worthy:

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Грам не ги юркате тези хонди!! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Магнум ако прочете това мнение, да каже с колко е карал моята миналата вечер, щото аз не бях в нея, а само ми разправя като седнахме на масата :worthy::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Магнум ако прочете това мнение, да каже с колко е карал моята миналата вечер, щото аз не бях в нея, а само ми разправя като седнахме на масата :worthy::angry:

Повече от 8 не съм вдигал, заклевам се!:unsure::angry::angry:На CRX-a ограничителя е на 7600 оборота, но D13 блока нали е по-късоходов, много се развърта - не го усетих! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

Xora imam i az edno pitane kam xorata s crx-interesyvame na 2-ra na 6500 s kakvi kilometri se dvizite i na sa6tite oboroti na 4ta skorost? Imam 4ystvoto 4e vdigam tezi oboroti mnogo-barzo a yskorenieto (moze i da si vny6avam ili prosto da sam sviknal s nego) ne e dobro toest imam 4ystvoto 4e ne e sa6toto kato predi.Pitam vi za da razbera dali sly4aino ne mi priplazva noviqt saedinitel i za tova da mi se stryva taka.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

Abe hora,stiga we.Nemame masla za tia oboroti :unsure::cool::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

чи, кво им е на маслата. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара