Jump to content
Geue

Как се сваля броня

Recommended Posts

забравих да напиша че имах в предвид задната но ако някой каже как се сваля предната също няма да е лошо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отваряш багажника ,и ще видиш едни болтове кръстати на бронята (отгорната и страна).обаче нали багажника се отваря на 2 4асти. долната трябва да и развиеш пантите зада можеш да имаш достъп до болтовете на бронята. това е. нищо сложно няма :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

аз само да допълня че има и два болта дето за хванати точно за ръба на веждите отзад, от вътрешната страна на калника. моите например са изгнили и все едно че ги няма, провери си ги дали ги има и дали държат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз само да допълня че има и два болта дето за хванати точно за ръба на веждите отзад, от вътрешната страна на калника. моите например са изгнили и все едно че ги няма, провери си ги дали ги има и дали държат.

ами той каза 4е са изгнили затова не ги споменахме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а предната на хеч 5 ген как се сваля колеги или по скоро как се стяга и повдига че моята е увиснала малко и мн ме дразни :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted

Ми като вдигнеш предния капак има 5 кръстати болта. Останалото мисля че е на щифтове или поне на мойта която е седан няма други болтове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има и по един на калниците под кората

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колеги ще я погледна да видим как стоят нещата пък ако не се справя ще я водя на майстор бронаджия :rolleyes::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като стана вапрос за брони я кайете на prelude 4 ген как се сваля задната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не забравяйте и двата отдолу развиват се с ключ 10 и се виждат само като легнеш отдолу и важи за двете брони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, вие сериозно ли питате как се сваля броня (предна,задна) на 5 ген хеч? :):wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...